El pilot de Fórmula 2 Pepe Martí ha visitat aquest dimarts el concessionari Movento Sarsa Audi de Terrassa. El jove sabadellenc de 18 anys, que competeix amb l’escuderia Campos Racing i també forma part de Red Bull Junior Team, ha participat en un esdeveniment promogut pel mateix concessionari, un “test drive” de la gamma Audi RS.

L’experiència ha constat d’una caravana Audi RS circulant pel municipi amb una parada a Ca l’Esteve, on la comitiva ha fet un àpat. A més, han comentat la conducció que ofereixen els models de la marca. Després, han tornat al concessionari i s’ha conclòs l’acte amb l’entrega d’un petit obsequi als participants.

Participants de l’experiència Audi RS Experience

Tot una jove promesa

Pepe Martí ha fet aquesta temporada el seu debut a la categoria automobilística Fórmula 2. Només s’han celebrat tres curses i el competidor sabadellenc ja va aconseguir la segona posició al GP de Bahrein. La següent prova tindrà lloc a Imola (Itàlia) del 17 al 19 de maig.

Només s’han celebrat tres curses i el competidor sabadellenc ja va aconseguir la segona posició al GP de Bahrein

A la Fórmula 3 va completar grans registres, amb un total de tres victòries i quatre podis. Els bons resultats li van donar l’oportunitat de signar per l’acadèmia de Red Bull, una de les pedreres més prolífiques de la Fórmula 1.