Esports

El San Cristóbal rep el Vilassar de Mar amb el repte d’encarrilar la permanència

Un triomf aproparia als de Cristian García al seu primordial objectiu, assegurar-se la salvació i continuar un any més a la Tercera Federació

Carlos Olmo en una jugada del partit de dimecres passat contra la FE Grama / Alberto Tallón

Sense gaire temps per a pair l’empat del passat dimecres al Municipal de Ca n’Anglada contra la FE Grama, el San Cristóbal torna a jugar una jornada més, la penúltima, també a casa i contra el Vilassar de Mar, equip revelació de la temporada i que ja té la classificació per a la promoció d’ascens a la butxaca. Els parroquials, que podrien assegurar-se matemàticament la permanència en aquesta cita, recuperen al defensa Àlex Otero, baixa l’altre dia per sanció. Habitual en les alineacions titulars, podria ser la gran novetat per a l’encontre de diumenge davant del conjunt maresmenc, que començarà a les 12.30 hores.

Cristian García, entrenador de l’equip parroquial, va comentar que es tracta d’un partit “vital per aconseguir la permanència” una temporada més a la categoria. A més, pel fet de ser també el darrer que juga el San Cristóbal com a local aquesta temporada, l’objectiu és “acabar bé l’any davant de la nostra afició”. Pel que respecta al Vilassar de Mar, considera a l’equip que dirigeix Alberto Aybar, conegut futbolísticament com Peque, com dels forts de la categoria aquesta temporada i el fet que estigui ja classificat per a la promoció d’ascens ho confirma. L’entrenador del San Cristóbal, sobretot, va destacar que els rivals de demà “dominen molt el joc directe”.

L’últim partit dels parroquials serà al camp d’un Badalona que encara no té assegurada del tot la seva participació en les eliminatòries per optar a l’ascens a Segona Federació. Ocupa en l’actualitat la cinquena posició, però té el Ton a quatre punts i, per tant, no pot badar.

La mateixa estratègia

Per a aquest partit, el club ha decidit repetir la mateixa estratègia que va programar per a l’encontre del passat dimecres contra la FE Grama, que va ser força efectiva, ja que l’entrada al municipal de Ca n’Anglada va ser superior a moltes jornades de la lliga d’enguany. Per intentar que els aficionats tornin a fer costat al seu equip, de nou, cada soci del San Cristóbal podrà retirar dues entrades per als seus acompanyants i, a més, els familiars d’integrants del futbol base podran accedir de franc.

To Top