Esports

Ja es coneixen els horaris de les “final-four” pel títol

Els noms dels campions es coneixeran el diumenge dia 26 de maig a Madrid

El Club Egara és l'equip millor posicionat per aspirar al títol masculí / LLUÍS CLOTET

El camp de hockey del Club de Campo Villa de Madrid acollirà entre el divendres 24 i el diumenge 26 de maig la “final-four” de les lligues de Divisió d’Honor masculina i femenina, que per segon any consecutiu decidiran també els noms dels campions de les lligues de Divisió d’Honor “B”.

La competició començarà el divendres 24 de maig amb la disputa de les semifinals de la categoria de plata. A les 13.30 i a les 15.45 hores se celebraran les dues semifinals femenines, mentre que a les 18 i a les 20.15 hores es jugaran les semifinals de la competició masculina. La final de la Divisió d’Honor “B” femenina es disputarà el dissabte 25 a les 18 hores i la masculina a les 20 hores.

Pel que fa a la “final-four” de les dues categories principals, el Club Egara, quart en aquests moments, el CD Terrassa i l’Atlètic lluitaran en les cinc jornades que resten per ser-hi presents en la categoria masculina. Pel que fa a la femenina, Atlètic i Egara competeixen per la quarta posició, la darrera que hi dona accés. Les semifinals es disputaran el dissabte 25. Les femenines a les 10 i a les 12, mentre que les masculines tindran lloc a les 14 i a les 16 hores.

El diumenge 26 es decidiran els noms dels campions. La final femenina començarà a les 12.30 i la masculina a les 15.30 hores.

To Top