El Terrassa FC puja a la sisena plaça després de guanyar a Alzira

Els de Chus Trujillo han vençut per 1 a 3 i han sumat tres punts més en la seva tercera victòria consecutiva

Adri Lledó, a l'esquerra, lluita amb Marcos Bravo de l'Alzira, en una jugada del partit de la primera volta / Nebridi Aróztegui

Triomf del Terrassa FC a l’Estadi Luis Suñer Picó en un partit que s’ha decidit a la represa. El conjunt de Chus Trujillo ha superat per 1 a 3 a un Alzira que ha jugat la major part de lèncontre amb un home menys, per l’expulsió de Solbes. Els terrassistes, amb aquest resultat, encarrilen la tercera victòria consecutiva i pujen a la sisena plaça de la classificació.

El Terrassa FC ha sortit amb força ímpetu i, de seguida, ha gaudit d’una ocasió, en un intent de Jofre que el porter Álvaro Cortés ha refusat a córner. La contestació dels valencians no s’ha fet esperar i, poc després, Busquets ha posat a prova a Marcos Pérez, que ha evitat el gol dels locals.

El matx s’ha posat molt de cara per als de Chus Trujillo, en el minut 8, quan el jugador de l’Alzira Solbes ha comès un clar penal sobre Pau Salvans. L’àrbitre de l’encontre no ha dubtat a assenyalar-lo i, a més, ha expulsat a l’infractor amb targeta vermella directa.

Aythami no ha perdonat i ha aconseguit batre al porter de l’Alzira i situar el 0 a 1 en el marcador. Els valencians, tot i el contratemps, han sabut refer-se i han arribat a l’àrea contrària en algunes oportunitats amb cert perill. El Terrassa FC ha defensat la seva parcel·la i no ha creat jugades d’atac destacables.

En el minut 38, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor de l’Alzira, pena màxima que Lado s’ha encarregat de transformar. Els de Chus Trujillo, amb l’empat a 1, han reaccionat, si bé sense moltes ocasions, només un xut de Gil Muntadas que ha sortit fora, quan s’arribava al descans.

En el segon temps, l’Alzira ha començat dominant i ha disposat d’una bona opció per marcar, en una centrada de Busquets que ha rematat Marcos Bravo, que acabava d’entrar substituint a un company. Marcos Pérez, amb una excel·lent aturada, ha evitat el gol dels locals.

Tres minuts més tard, en el 55, i per unes mans dins de l’àrea, l’àrbitre ha tornat a assenyalar un penal a favor del Terrassa FC. Aquesta vegada, el llançador ha estat Gil Muntadas que ha superat al porter dels valencians i ha establert l’1 a 2 en el marcador.

L’Alzira ha intentat recuperar-se d’aquest cop, però el Terrassa FC no ha tornat a caure en l’error de la primera meitat i ha anat a sentenciar. En el minut 66, i després d’una precisa centrada de Buenacasa, Jofre Cherta ha assolit l’1 a 3.

Els terrassistes han aprofitat l’embranzida per anar pel quart gol, i Diego i Buenacasa han estat a prop d’aconseguir-ho, però finalment no han pogut marcar. Els intents de l’Alzira per retallar diferències no han tingut efecte i el Terrassa FC ha acabat guanyant per 1 a 3.

Pel Terrassa FC: Marcos Pérez, Diego, Soares, Víctor Morales (Àlex Fernández, m. 84), Palacios (Dani Cervera, m. 84), Adri Lledó (Neeskens, m. 75), Pau Salvans (Toledo, m. 64), Gil Muntadas, Buenacasa (Lucas Viña, m. 75) i Aythami.