Esports

Toni Alsina continuarà com a president de l’Handbol Terrassa

Tot i que va anunciar la seva intenció de deixar la presidència de l’Handbol Terrassa, finalment continuarà en el càrrec a petició dels seus companys de la junta directiva

L’actual junta continuarà dirigint el club els propers quatre anys / nebridi aróztegui

El termini de presentació de candidatures per a les eleccions a la junta de l’Handbol Terrassa va finalitzar dimarts. Finalment, només s’ha presentat la proposta continuista de l’actual junta directiva, que automàticament serà la responsable de dirigir el club els pròxims quatre anys (2024-2028). Tot i que en un principi la intenció de Toni Alsina era fer un pas al costat i deixar la presidència, finalment continuarà en el càrrec a petició de la resta d’integrants de la junta de l’entitat.

Tot i que Alsina continuarà en la presidència, el propòsit és que el pes de la feina que comporta el càrrec sigui assumit de forma col·lectiva per la resta de l’equip directiu. D’aquesta manera, Toni Alsina podrà centrar-se en els equips escolars d’handbol. La resta de la junta estarà formada per Lola Celdrán (tresorera), Esther Lorite (secretària), i com a vocals David Vallmitjana, Mariona Huguet, Jordi Blasco i Enric Romà.

El club té la voluntat de continuar la feina iniciada en l’actual temporada, basada a consolidar l’Handbol Terrassa amb els recursos i talent propis. En aquest sentit, des de l’entitat informen que “la situació econòmica del club està sanejada, amb un pressupost equilibrat que ha fet possible assumir els increments de preu de l’assegurança federativa de les darreres temporades per no perjudicar a les famílies ni als jugadors”.

La junta convida als socis i sòcies de l’Handbol Terrassa a participar activament en l’organització del club, formant part de la mateixa junta directiva o bé sent membre d’una de les comissions de treball. L’entitat terrasenca compta actualment amb uns 400 socis, uns 250 dels quals són majors d’edat.

Treball des de la base

L’Handbol Terrassa continuarà apostant per jugadors de la casa, donant especial importància a la base del club. La plantilla del primer equip s’ha configurat a partir de jugadors terrassencs, donant l’oportunitat a alguns que jugaven al segon equip la temporada passada, quan van aconseguir l’ascens a Primera Catalana. La filosofia del club és tenir una identitat pura d’Handbol Terrassa.

Enguany, l’entitat compta amb un total de 16 equips. En total, sumen uns 220 jugadors i jugadores. Com a novetat, aquesta temporada han incorporat un equip aleví expert i un màster femení.

To Top