Esports

Les “final-four” es jugaran a Madrid

Les instal·lacions del Club de Campo acolliran entre els dies 24 i 26 de maig les semifinals i finals de les lligues de Divisió d’Honor masculina i femenina en les dues principals categories

Egara i Club de Campo, en una de les semifinals de la passada edició, al Martí Colomer / LLUÍS CLOTET

D’aquí a menys d’un mes i mig, els quatre millors equips de les lligues de Divisió d’Honor masculina i femenina disputaran les semifinals i les finals de la lliga de Divisió d’Honor de hockey. Com en les darreres edicions, ambdues fases finals es disputaran de manera conjunta en una mateixa seu. La Federació Espanyola ha donat a conèixer on es decidirà el títol. Serà a les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid.

La temporada passada, els campions es van decidir a Terrassa. Per primera vegada, l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer va acollir les “final-four”. Per primera vegada, es van disputar també durant aquells tres dies les “final-four” de la Divisió d’Honor “B” masculina i femenina. Enguany, el Club de Campo acollirà també la segona edició.

Enguany, la fase final pel títol de lliga es decidirà més aviat del que és habitual, ja que les seleccions espanyoles han de preparar la gran cita internacional de l’any, els Jocs Olímpics de París. La competició de hockey se celebrarà a l’estadi Yves-du-Manoir de la ciutat francesa de Colombes, a 37 quilòmetres al nord-oest de la capital, París.

El Club de Campo ja va acollir la “final-four” 2021-2022, que va tenir com a guanyadors l’Atlètic masculí i el Júnior femení. La temporada passada, al Martí Colomer, els campions van ser el Club de Campo masculí i el Sanse Complutense femení. A l’exercici 2020-2021, la “final-four” es va celebrar a Can Salas. La temporada 2019-2020 no hi va haver “final-four” a causa de la pandèmia de la Covid-19. De les quatre darreres edicions, dues s’hauran celebrat a Madrid i dues a Terrassa,

Cinc aspirants

Fins a cinc equips terrassencs aspiren a disputar aquesta “final-four”. A la lliga masculina, l’equip que ho té més de cara és l’Egara, que ocupa la tercera posició amb cinc punts d’avantatge respecte al cinquè. L’Atlètic és sisè a sis punts de la “final-four”, mentre que el CD Terrassa és vuitè i el separen vuit punts de la quarta plaça.

Pel que fa a la Divisió d’Honor femenina, Club Egara i Atlètic es disputaran la quarta i darrera plaça en joc. Les tres primeres les tenen virtualment adjudicades Júnior, Club de Campo i Polo, empatats a 37 punts. L’Egara en té 28 i l’Atlètic 24 amb un partit pendent.

To Top