Esports

El San Cristóbal té prohibit fallar davant la visita del penúltim

Sense el sancionat Óscar Sierra ni el lesionat Carlos Olmo, el San Cristóbal rebrà diumenge a les 12 hores un Vilafranca que ha puntuat als seus tres darrers compromisos de lliga

El davanter parroquial Jordi Ranera, en una acció del partit contra el Girona “B” / LLUÍS CLOTET

Després de perdre amb el filial del Girona i amb l’Escala, el San Cristóbal necessita reaccionar aquest diumenge a les 12 hores davant la visita al municipal de Ca n’Anglada del penúltim classificat, un Vilafranca que acumula dos punts menys que els parroquials. L’equip que entrena Cristian García és actualment quinzè amb 30 punts i es troba a un de distància de les posicions de descens a la Lliga Elit, que ocupen en aquests moments Rapitenca, Vilafranca i Castelldefels. En funció dels descensos que es produeixin a Segona Federació, el quart i el cinquè per la cua també podrien acabar baixant.

Precisament per aquesta circumstància, el San Cristóbal no en té prou d’eludir les tres darreres places, sinó que ha d’aspirar a acabar, com a mínim tretzè, una plaça de la qual el separa actualment un sol punt a la classificació.

“Venim de perdre dos partits consecutius i necessitem reaccionar aquest mateix diumenge. I més tenint en compte que juguem a casa. Cal sumar de tres en tres si ens volem allunyar de la zona perillosa de la classificació el més aviat possible”, assenyala Cristian García, que afronta el matx de diumenge amb dues baixes, la del lateral dret Óscar Sierra, que va veure la cinquena targeta groga al camp de l’Escala, i la del migcampista Carlos Olmo, que arrossega una lesió a la clavícula i no es troba disponible.

Un rival directe

Dels set partits de lliga que li queden al San Cristóbal, quatre els disputarà amb el suport dels seus aficionats. El primer serà el de diumenge davant d’un Vilafranca que, tot i ocupar la penúltima posició, porta tres jornades puntuant. Ve d’empatar amb la FE Grama i amb la Pobla Mafumet i de guanyar per 3 a 0 al Peralada.

A la primera volta, els de Ca n’Anglada van empatar sense gols a la capital de l’Alt Penedès. Cristian García s’espera demà un partit intens i equilibrat. “Els dos equips estem molt necessitats de punts. Haurem d’estar molt atents. Qui cometi més errors en el seu camp és qui es veurà més penalitzat”, assenyala.

La primera de les set finals que venen

Cadascuna de les set jornades que resten serà una autèntica final per als egarencs, que s’han marcat com a objectiu arribar al 12 de maig el més allunyats possible de les tres darreres places. A banda del matx de diumenge contra el Vilafranca, l’equip ha de rebre el Peralada, la FE Grama i el Vilassar. I s’ha de desplaçar als camps de la Montañesa, la Pobla Mafumet i el Badalona. A la primera volta, va sumar 8 punts en aquests 7 partits.

El San Cristóbal té prohibit fallar davant la visita del penúltim
To Top