El Terrassa FC no falla davant del cuer

El conjunt de Chus Trujillo ha vençut per 3 a 1 a un La Nucía que ja ha baixat de categoria, i que no s’ha rendit fins a la conclusió de l’encontre

Els jugadors del conjunt terrassista celebrant el primer gol de l'equip, obra d'Aythami / Arnau Alcalà

El Terrassa FC ha fet els deures i ha superat per 3 a 1 a La Nucía, el cuer de la classificació. Els de Chus Trujillo han sigut superiors i han resolt a la segona meitat i han pogut ampliar la seva renda, tot i que, en els minuts final, els visitants, que amb aquesta derrota han consumat el seu descens a Tercera Federació, han pogut marcar en algunes oportunitats força clares.

El Terrassa FC ha dominat la major part dels minuts del primer temps i ha pogut marcar aviat, en el minut 7, després que Adri Lledó robés una pilota i servís per a Aythami. El davanter canari ha engaltat un xut molt ajustat al pal, però la pilota ha sortit fora.

Els de Chus Trujillo han continuat amb el control del joc davant un La Nucía que no s’ha oblidat de tasques atacants. Els alacantins, tanmateix, han arribat amb comptagotes als voltants del porter Marcos Pérez.

I, en el minut 17, els terrassistes s’han avançat en el marcador, després d’un llançament de córner executat per Gil Muntadas, al cantó esquerre de l’atac local. Aythami, de cap, ha dibuixat una perfecta rematada que, després de tocar en el pal de la porteria visitant, ha suposat l’1 a 0.

No s’ha deixat anar el conjunt egarenc tot i marcar, i Diego ha estat a punt de sorprendre a Arcana amb una centrada que s’ha enverinat, però que el porter de La Nucía ha acabat enviant a córner.

El joc dels locals ha decaigut durant una estona, si bé els alacantins no ho han sabut aprofitar i, tot i que han tingut la pilota en el seu poder durant uns instants, no han fet por a l’àrea dels terrassencs.

Més tard, de nou ho ha provat Diego, després d’una llarga jugada de la davantera del Terrassa FC, però el seu intent ha sortit fora. Aythami, abans del descans, ha xutat amb potència i el porter visitant ha rebutjat la pilota amb certes dificultats.

Ja al temps afegit, ho ha provat el conjunt alacantí, en un xut de Dasquet que ha sortit fora. Amb aquesta acció s’ha arribat al descans, amb avantatge mínim per als de Chus Trujillo.

Sergio Buenacasa, autor del 2 a 0 del Terrassa FC, en una acció d’atac de la primera meitat / Arnau Alcalà

L’equip egarenc ha sortit a la represa disposat a sentenciar i ho ha aconseguit. La Nucía ha buscat l’empat, però sense gaire profunditat i sense provocar jugades de perill.

Diego ha pogut marcar, després de rebre una bona passada de Badal, però el seu xut ha sortit massa creuat. En el minut 60, el Terrassa FC ha assolit el 2 a 0, en un contraatac conduït per Jofre, que Buenacasa ha culminat amb un bon xut que Arcana no ha pogut atrapar.

Lluny de conformar-se, els de Chus Trujillo han continuat buscant més gols i Jofre ha pogut marcar amb un xut que ha fregat el travesser. També ho ha intentat Samu Casais, que ha rebut una pilota de Pau Salvans, però el seu xut l’ha aturat el porter visitant.

Buenacasa ha estat a prop del tercer, en una rematada de cap en un córner que ha sortit desviada, però ha sigut Pau Salvans qui ha obtingut el 3 a 0, en el minut 78, després de rebre una bona assistència del davanter aragonès i definir amb molta qualitat, en una posició que semblava complicada per resoldre amb èxit.

La Nucía ha intentat retallar diferències i ha estat a punt, en una rematada de Christian que Marcos Pérez ha evitat. No ha tingut la mateixa sort en l’acció següent, quan Mariano Sanz ha marcat el 3 a 1, després d’una centrada des de la banda dreta de l’atac visitant.

Al temps afegit, Davi López i Juan Delgado han estat molt a prop de marcar per als alacantins, però Marcos Pérez ha evitat el gol a la primera ocasió i a la segona la pilota ha anat a córner. Finalment, el Terrassa FC ha acabat guanyant per 3 a 1.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego (Lucas Viña, m. 83), Badal, Víctor Morales, Palacios, Samu Casais (Toledo, m. 83), Adri Lledó, Jofre (Dani Cervera, m. 80), Gil Muntadas, Buenacasa (Jordi Cano, m. 80) i Aythami (Pau Salvans, m. 65).