Esports

El cuer, un adversari a l’abast del Terrassa FC

Diumenge, a les 19 hores, el Terrassa FC rebrà a l’Estadi Olímpic a La Nucía, el cuer de la classificació, però que es va imposar a casa als de Chus Trujillo, en el partit de la primera volta

Sergio Buenacasa i Aythami Perera celebren un dels gols del partit contra l’Europa a l’Estadi Olímpic / nebridi aróztegui

El cuer visita l’Estadi Olímpic aquest diumenge, en un partit que està previst que s’iniciï a les 19 hores. En teoria, el Terrassa FC té a davant seu una bona oportunitat per sumar els tres punts, si bé cal recordar que La Nucía va guanyar els de Chus Trujillo en el partit de la primera volta. En principi, l’única baixa del conjunt terrassista és la del defensa Jaouad, que continua recuperant-se d’una lesió de llarga durada que es va fer en un amistós al camp del Castellar.

En el si de l’equip terrassenc, la consigna és fugir dels excessos de confiança a causa de la posició del conjunt alacantí a la classificació. La Nucía, últim del grup, ha sumat 17 punts en els 28 partits que s’han celebrat fins a aquesta data.

Chus Trujillo no se’n fia de l’adversari de diumenge, “no només perquè té bons jugadors, sinó perquè és un magnífic equip i això del futbol a vegades no té explicació i per això està en la dinàmica en què està”, però va insistir que “a la primera volta va ser capça de guanyar-nos”.

El tècnic canari va reiterar que hi ha d’haver entre els seus jugadors “zero confiances” davant d’aquesta cita, i va manifestar que “hem d’afrontar el partit amb el respecte que es mereix aquest rival i amb el respecte que ens mereixem nosaltres mateixos i la nostra gent”.

L’equip, excepte la derrota contra el Sant Andreu, s’està mostrant molt fiable en els seus encontres com a local. “Quan vaig arribar no s’havia guanyat cap partit a casa, però això ho hem equilibrat i estem intentant fer del nostre camp la nostra fortalesa, i els equips que vinguin a l’Estadi Olímpic han de saber que vindran a patir”, va assegurar l’entrenador del Terrassa FC.

Un contundent 0 a 6

La Nucía ve de perdre a casa per un contundent 0 a 6 davant del Valencia Mestalla, però per a Chus Trujillo, aquest resultat no serveix per a diumenge. “No podem pensar que cada partit és igual, i cada jornada és diferent”, va dir, i va recordar que “nosaltres tenim les nostres armes, però la primera ha de ser la paciència i madurar les jugades i acabar-les i no donar opcions perquè ens muntin contraatacs, perquè ens poden complicar les coses”. El tècnic del conjunt egarenc va reiterar que els alacantins són “un equip molt perillós i que a la primera volta va demostrar que ens pot complicar la vida i guanyar-nos”.

El rival del Terrassa FC, com a visitant, només ha pogut sumar 7 punts en els 14 encontres que ha jugat fins ara. Encara que, com mana el tòpic en el futbol, tot és possible, els alacantins ho tenen molt magre per aconseguir la salvació. Tenen la promoció de descens a 17 punts, quan manquen sis jornades per al final de la lliga regular.

To Top