Esports

A per la cinquena victòria a domicili de la temporada

El CP San Cristóbal visita dissabte a les 17 hores el camp de l’Escala

Federico Piovaccari intenta una rematada de xilena / lluís clotet

Un San Cristóbal molt necessitat de punts tancarà aquest dissabte el mes de març visitant el camp de l’Escala, un dels conjunts més fiables de la categoria, especialment en els encontres que disputa al seu feu. Els de Ca n’Anglada necessiten millorar el seu balanç golejador i no es poden permetre massa errades si no volen perdre la categoria.
Per a aquest compromís, continuen de baixa Roger Escamilla i Xiaoke, mentre que tornaran a la convocatòria els internacionals amb Andorra Max Llovera i Joan Cervós, que van ser baixa en l’últim partit de lliga a casa contra el Girona B. A més, s’espera poder disposar també de Carlos Olmo, que tampoc va entrar a la llista el passat diumenge per unes molèsties.

Dissabte a les 17 hores, el conjunt que prepara Cristian García visita el camp del vuitè classificat, un l’Escala al qual els parroquials van derrotar per 2 a 1 al duel de la primera volta.

“L’Escala és molt bon equip i està en una bona dinàmica”, va manifestar el tècnic dels parroquials. Cristian García va assenyalar que “per als dos equips és molt important aquest partit. Per a ells per gairebé assegurar-se un bon lloc a la classificació i per a nosaltres per apropar-nos” a la zona més tranquil·la.

Una victòria a domicili resultaria providencial per als terrassencs, que es troben a només un punt de distància de les posicions de descens, que actualment ocupen Castelldefels, Vilafranca i Rapitenca.

En bona dinàmica

El conjunt de l’Alt Empordà, que es troba a només tres punts de les posicions de “play-off” d’ascens a la Segona Federació, ocupa la vuitena posició amb 36 punts i un balanç de deu victòries, sis empats i deu derrotes. El gran perill dels gironins és el seu potencial golejador. Amb 41 gols són l’equip més anotador d’aquest grup cinquè, lluny de les 24 dianes que acumula el San Cristóbal. Curiosament, són l’equip més golejat amb 45 dianes, per 41 dels parroquials. Els de Cristian García intentaran controlar l’atac del rival i aprofitar la poca fortalesa defensiva del conjunt d’Aday Benítez.

To Top