Esports

Mor als 50 anys el periodista terrassenc especialitzat en pàdel Carles Prat

Els millors jugadors del món van expressar les seves condolences

El món del pàdel està de dol per la sobtada mort d’un dels periodistes que més temps porta treballant en el món del pàdel. El terrassenc Carles Prat (50 anys) ha mort a Roses. Prat estava immers en un projecte de comunicació pioner en el món del pàdel. Nascut a Terrassa, repassava l’actualitat de l’esport de la pala cada dia al seu canal de Twitch Padel20.

Portava treballant en el pàdel des de l’any 2010. Compaginava la seva tasca en una oficina bancària amb la cobertura de les diferents proves del circuit.

Conciliava els dos treballs fins fa cinc anys, que va decidir demanar una excedència en el banc i dedicar-se en exclusiva a la seva passió, el pàdel. Carles Prat va treballar durant molts anys a la Federació Catalana de Pàdel i en diversos projectes, com Padel Televisió.

No s’han fet esperar les reaccions. Tant la Federació Espanyola com la Federació Internacional han mostrat les seves condolences en els seus comptes de xarxes socials: “La Federació Internacional de Pàdel acomiada amb emoció i dolor a Carles Prat, un home que amb gran passió va saber transmetre el seu amor per l’esport i el pàdel”, escrivia en el seu compte de Twitter l’organisme presidit per Luigi Carraro.

Es va guardar un minut de silenci abans de la final masculina del P1 d’Acapulco de la passada matinada. També molts jugadors han volgut tenir un record per a ell en xarxes socials. Fernando Belasteguín, Paquito Navarro, Ariana Sánchez o Ceci Reiter entre altres han volgut acomiadar-se i homenatjar aquest periodista català.

“Descansa en pau estimat Carles… Dels primers a posar-se la motxilla del pàdel a l’espatlla i informar amb l’única voluntat d’ajudar a l’esport. Les meves condolences als familiars i amics”, escrivia Bela en el seu compte de Twitter.

Ariana Sánchez, número u del món i amiga personal de Carles també li ha volgut enviar un afectuós missatge: “La vida no ens prepara per a aquests moments. Gràcies per la teva dedicació, el tracte tan amable que has tendit amb tots els jugadors i especialment amb mi i per fer del pàdel la teva professió. Et trobarem a faltar Carles”.

To Top