El Terrassa FC es reivindica i s’imposa a un gran rival a casa

El conjunt egarenc de futbol sala va superar l’Olímpic La Floresta per 3 a 2

/lluís clotet

Després de la dura derrota a domicili davant l’Estel Vallseca (4-1), el Terrassa FC va millorar la seva versió al pavelló municipal de la Maurina i es va imposar per 3 gols a 2 a l’Olímpic La Floresta, que ocupava la cinquena posició.

El conjunt que entrena Ramon Cañellas va dominar còmodament la primera meitat del partit. Només s’havien disputat cinc minuts d’encontre quan Aarón Plaza va obrir el marcador pels locals. Poc abans del descans, Toni Sánchez va fer el segon gol del seu equip, que va permetre als egarencs arribar al descans amb un resultat favorable de 2 a 0.

A la represa, l’Olímpic La Floresta va posar una marxa més i va aconseguir retallar distàncies gràcies a un gol de Pau Ruiz en el minut 27. El Terrassa FC va reaccionar al gol en contra. Set minuts després, els egarencs van sentenciar pràcticament amb un gol d’Iker Plaza. Tot i això, els de Ramon Cañellas van tenir un últim ensurt. Tofi es va fer un gol en pròpia porta, però el marcador no es tornaria a moure.

Amb aquesta victòria, el Terrassa FC s’apropa a assegurar un final de campanya còmode. Actualment, ocupa la novena posició del seu grup de Tercera Divisió.