Esports

El San Cristóbal busca posar fi a la seva ratxa negativa fora de casa

Els de Cristian García s’enfronten aquest diumenge (11.45 hores) a domicili a la UE Tona, que està passant el seu pitjor moment de la temporada

Partit d'anada al municipal de Ca n'Anglada contra la UE Tona / LLUÍS CLOTET

El CP San Cristóbal ha perdut els últims quatre partits que ha disputat lluny del seu feu. Aquest diumenge a les 11.45 hores buscarà posar fi a la dinàmica negativa fora de casa davant de la UE Tona, un rival que és novè amb 33 punts, però està passant el seu pitjor moment de la temporada. Els parroquials ocupen la catorzena posició amb 27 punts i intentaran allunyar-se de les posicions de descens.

La UE Tona va derrotar als egarencs en el partit d’anada (1-3) al municipal de Ca n’Anglada. Tot i això, els osonencs acumulen set encontres sense guanyar, amb tres empats i quatre derrotes.

Cristian García recupera el defensa central Max Llovera, que es va perdre el darrer matx davant el Reus per sanció. Precisament, el migcampista Guillem Hernández no podrà jugar per sanció. El tècnic parroquial no podrà comptar amb Abde i Xiaoke per lesió, mentre que Jordi Ranera i Piovaccari podrien estar disponibles.

El San Cristóbal busca posar fi a la seva ratxa negativa fora de casa
To Top