Esports

Els equips egarencs cerquen la glòria

Egara-Polo, Terrassa-Club de Campo, Atlètic-Real Societat i Complutense-Júnior són els enfrontaments de quarts de final de la 39a edició de la Copa de la Reina

La Copa de la Reina, on competiran els tres equips egarencs, es disputarà del 15 al 17 de març a Benalmàdena i Màlaga / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Egara, Atlètic i CD Terrassa són els representants terrassencs en la 39a edició de la Copa de la Reina, que es disputarà a Màlaga i Benalmádena del 15 al 17 de març. Tant l’Atlètic Terrassa com el Club Egara aspiren a aixecar la primera copa de la seva història, però no tindran un camí fàcil.

El primer matx dels quarts de final, que es disputarà aquest divendres a les 11 hores, enfrontarà el Sanse Complutense i el Júnior. A les 13.15 hores, el Club Egara es veurà les cares contra el campió de Copa de la passada edició, el RC Polo. Els dos guanyadors es disputaran una plaça a la gran final aquest dissabte a les 15.30 hores, a la primera semifinal.

Per l’altra part del quadre, el CD Terrassa jugarà el seu partit aquest divendres a les 15.30 hores contra el Club de Campo, líder de la lliga i actual subcampió de la Copa. Els quarts de final els tancaran l’Atlètic Terrassa i la Real Sociedad, que s’enfrontaran a les 17.45 hores. Tot i que a priori sembla complicat, podríem veure un derbi terrassenc a les semifinals. La gran final es disputarà diumenge a les 15.45 hores.

Sobre el paper, el matx entre Egara i Polo és el més atractiu. A la lliga, l’equip egarenc ocupa la quarta posició, mentre que el conjunt barceloní és tercer. Els antecedents d’aquesta temporada no són esperançadors, ja que el Polo es va imposar amb claredat (3-0) a l’Egara. Les de Joan Vidal compten amb dues baixes sensibles: la davantera Laia Insenser i la portera Mariona Girabent.

El CD Terrassa haurà de fer un partit impecable si vol passar a les semifinals. Les d’Alejandro Arrabayena són novenes, tot i que no s’ho van posar gens fàcil al Club de Campo en l’enfrontament directe de lliga (0-1).

Entre els equips egarencs, l’Atlètic tindrà el rival més assequible: la Real Sociedad. En el compromís de lliga, Les de Jordi Carrera van superar amb autoritat al conjunt basc (1-4).

Els equips egarencs cerquen la glòria
To Top