Esports

Montesinos és segona en relleu mixt de marxa a València

El duo de la terrassenca i Paul McGrath va entrar a meta amb un temps de 2 hores 57 minuts i 33 segons

Paul McGrath i Cristina Montesinos / Paul McGrath

La flamant campiona nacional de marxa en ruta Cristina Montesinos (29 anys) va ser segona en el Critèrium Internacional de relleu mixt de marxa que va acollir aquest diumenge la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, la primera presa de contacte de l’equip espanyol d’atlestisme amb la nova prova mixta de marató de marxa que s’estrenarà en el programa olímpic el pròxim 7 d’agost. El tàndem de la marxadora terrassenca i el també campió nacional Paul McGrath va entrar a meta com a segon classificat amb un temps de 2 hores 57 minuts i 33 segons després de completar els 42,195 km.

/ RFEA

Només els va superar la parella integrada pels subcampions d’Espanya de 20 km marxa Álvaro Martín i Laura García-Caro, amb una marca de 2.57:04 que es va quedar a tot just 15 segons dels 2.56:49 amb els quals, el novembre passat, es va emportar la victòria l’Equador en els Jocs Panamericans.

Quatre dels cinc duos que representaven a la selecció espanyola van registrar marques situades entre les cinc millors del rànquing mundial d’aquesta incipient disciplina.

To Top