Àlex Pintado, campió sub-20 de 1.500 en pista curta

Adrián Priego va ser subcampió en heptatló en el campionat celebrat a Salamanca

El terrassenc Àlex Pintado suma una nova medalla d’or al seu palmarès. El jove egarenc, de 17 anys, es va proclamar diumenge campió sub-20 en la prova dels 1.500 metres lliures del campionat d’Espanya “short track” (pista curta) d’aquesta categoria celebrat aquest passat cap de setmana a la pista coberta Carlos Gil Pérez de Salamanca.

L’atleta del FACSA – Playas de Castellón va marcar un temps de 3’54’’03. Va córrer un segon i 61 centèsimes més ràpid que Mario Palencia, del Vicky Foods Atheltics, que va acabar segon, amb una marca personal de 3’55’’64. Va completar el podi l’atleta de l’A. A. Mortalaz Guillermo Sánchez, amb un temps de 3’55’’92. Dissabte, Pintado també va ser el més ràpid de la seva semifinal. En aquest cas, amb un temps de 4’’06’60.

En el mateix campionat, el també egarenc Adrián Priego va ser subcampió en heptatló. L’atleta de 18 anys del FC Barcelona es va penjar la medalla de plata amb 5.281 punts. El guanyador va ser Diego Darias, del Maxoathlon Fuerteventura, amb 5.356 punts.

Priego ha competit durant tota la seva carrera a la Unió Atlètica Terrassa, club del qual també és exatleta Pintado, però aquest any ha fitxat pel Barça.