Esports

“L’esport és un dels eixos vertebradors del nostre pla”

El president del CST, August Sáenz, explica la importància de fer esport a la societat

DR. AUGUST SÁENZ

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és un dels patrocinadors de la Gala de l’Esport de Terrassa, que se celebrarà el pròxim divendres 15 de març al Teatre Principal. El seu president, August Sáenz, profunditza en la vinculació de l’hospital amb el teixit esportiu local.

Què suposa per al CST col·laborar amb l’esport local i participar en esdeveniments com la Gala de l’Esport de Terrassa? La salut és la raó de ser del Consorci Sanitari de Terrassa. En aquest sentit, fem accions per incorporar l’esport, l’activitat física dirigida i la prescripció social en el dia a dia de la població. Des de fa més de 30 anys, ens encarreguem dels serveis mèdics del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). A més, la nostra feina assistencial és present tant a les grans cites esportives del món com als clubs esportius locals.

Podria compartir alguns dels patrocinis relacionats amb l’esport que ha dut a terme l’hospital? El Consorci Sanitari de Terrassa ha organitzat diferents edicions de curses i/o caminades per a pacients oncològics. També hem dut a terme tornejos de Futbol Sala Inclusius. De fet, durant la passada Festa Major vam organitzar el primer Torneig Inclusiu de Futbol Sala Dani Olmo, juntament amb l’esportista terrassenc i la seva família. A més, ja fa molts anys que som patrocinadors de la Gala de l’Esport de Terrassa.

Quin és el valor que veu en la vinculació del Consorci Sanitari de Terrassa amb el teixit esportiu local? La relació del CST amb l’esport és profunda. En la nostra acció assistencial, l’activitat física i l’esport són elements determinants. Milloren la qualitat de vida i la salut física i mental de les persones, aportant benestar físic i emocional. Per això, una organització com la nostra, que presta un servei sanitari integral, està compromesa amb l’esport. I va més lluny encara, ja que l’esport i l’activitat física són un dels eixos vertebradors del nostre pla estratègic. El prescrivim als nostres pacients, el recomanem als nostres professionals i, en qualitat d’Hospital Universitari, aportem el nostre coneixement en diferents projectes d’innovació i recerca. Per tots aquests motius, estarem un any més donant suport a la nostra ciutat a la Gala de l’Esport de Terrassa.

En la nostra acció assistencial, l’activitat física i l’esport són elements determinants

Quins beneficis creuen que aporta a la comunitat empresarial el suport a esdeveniments com la Gala de l’Esport? En el Consorci Sanitari de Terrassa estem compromesos amb la nostra ciutat i el seu teixit social i esportiu. Tot plegat, estem molt satisfets de poder aportar el nostre granet de sorra en un esdeveniment on tota Terrassa s’hi veu representada.

To Top