Esports

Duel directe de màxima necessitat per al San Cristóbal

Els parroquials s’enfrontaran aquest diumenge contra la Rapitenca a domicili

Després de quatre derrotes consecutives, el San Cristóbal va trencar la ratxa negativa amb una victòria contra a casa contra el Prat (2-1), que ocupa la quarta posició. Els parroquials han de tornar a sumar de tres si volen allunyar-se de les últimes posicions. Actualment, són quinzens i aquest diumenge a les 12:30 hores s’enfronten a domicili contra la Rapitenca, un rival que es troba penúltim a la classificació, però que arriba en el seu millor moment de la temporada.

La Rapitenca ha guanyat tres dels quatre darrers compromisos a la lliga. En l’anterior jornada, va golejar a la Grama (1-5), completant així el seu millor partit des de l’inici de la competició. Tot i que té un punt menys que el San Cristóbal, la bona forma amb què arriba el conjunt de la Ràpita fa pensar que no serà un duel senzill per als terrassencs.

El San Cristóbal no podrà comptar amb la presència de Yeray, Lamine, Abde i Mario Cantí. El tècnic Cristian García confia a seguir amb la bona dinàmica i aconseguir tres punts de màxima necessitat. “És un partit molt important per continuar amb les bones sensacions”, va declarar. L’entrenador parroquial avisava del perill del rival i va remarcar que “és un duel directe per la permanència”.

To Top