Esports

Els equips egarencs de hockey, preparats per al retorn

Després d’una aturada de tres mesos, els sis equips lcoals tornen a competir aquest diumenge

Egara, Atlètic i CD Terrassa enfrontaran diumenge l’inici de la segona volta de lliga / lluís clotet

Torna la màxima competició. La lliga de divisió d’honor de hockey iniciarà la segona volta després d’una aturada de més de tres mesos. Els tres equips egarencs arriben al retorn del campionat amb ganes i confiança, però amb uns objectius diferents. El Club Egara és quart a la classificació i buscarà mantenir-se a la zona de “play-off” fins al final de temporada. A només dos punts es troba l’Atlètic, que és sisè i busca acabar la lliga entre els quatre primers. Per la seva banda, el CD Terrassa tenen molt a prop el seu objectiu: assolir la permanència.

El Club Egara va encadenar tres empats consecutius al final de la primera volta de competició. Tot i això, va aconseguir mantenir-se en posicions de “play-off” abans de l’aturada. Aquest diumenge iniciarà la segona volta a casa contra el Taburiente, un rival, a priori, inferior. Tot i això, l’entrenador Ramon Sala explica que “sabem que han reforçat la plantilla durant l’aturada”. El conjunt terrassenc vol recuperar les bones sensacions i, sobretot, millorar defensivament. “Ens han marcat massa gols. Està clar que tenim potencial defensiu, però treballarem per minimitzar els gols encaixats”, expressa el tècnic. L’Egara recupera a Àlex Gil, que havia estat deu mesos fora dels terrenys de joc per una lesió de lligaments creuats.

L’Atlètic està situat a la sisena posició, però només té a dos punts al seu rival més directe: l’Egara. L’equip dirigit per Xero Gasol només va patir una derrota durant la primera volta, però ha de continuar millorant si vol disputar el “play-off”. L’Atlètic també viurà el retorn de la competició al seu feu. Els de Xero Gasol s’enfrontaran diumenge al Sanse Complutense, que és vuitè a la classificació. Els terrassencs han treballat durant aquests mesos per arribar a plena forma a la segona part de la temporada. Es troben amb bones sensacions i el primer pas serà guanyar aquest diumenge per apropar-se a unes places de “play-off” que no queden tan llunyanes.

El CD Terrassa va completar una primera volta excel·lent per apropar-se al seu objectiu principal: la permanència. Els egarencs són vuitens i el treball fet fins ara li permet poder respirar. Aquest diumenge s’enfrontaran al Jolaseta, un rival de la part baixa de la classificació. Tenint en compte que el partit és a casa, els de Jordi Fitó són clars favorits. “Si aconseguim la victòria, ens quedarà la permanència a més de 14 punts”, comenta el tècnic. L’equip es troba amb bones sensacions després de l’aturada. “Ens hem proposat guanyar tots els enfrontaments contra els rivals de la part baixa i veurem fins on arribem”, expressa Jordi Fitó.

Competició femenina

Atlètic, Egara i CD Terrassa tornaran a disputar un partit de lliga més de cent dies després. Així doncs, la segona volta de la divisió d’honor femenina començarà aquest cap de setmana. Atlètic i Club Egara continuaran lluitant entre ells per ocupar la quarta posició, que suposaria classificar-se per als “play-offs”. D’altra banda, el CD Terrassa ocupa la vuitena posició i continuarà treballant per no caure a la part baixa.

L’Atlètic va finalitzar la primera volta en quarta posició, tancant així la zona “play-off”. Aquest diumenge es veurà les cares a domicili contra el RS Tenis, que ocupa la novena posició. Els egarencs arriben amb bones sensacions i es veuen obligats a obtenir els tres punts. Ja els van aconseguir en el partit de la primera volta (2-1), però hauran de competir al màxim nivell si volen repetir la gesta a domicili. Cal destacar que durant l’aturada, els de Jordi Carrera s’han reforçat amb la davantera nord-americana de 22 anys Margot Lawn.

L’Egara segueix de prop a l’Atlètic i lluita pel mateix objectiu. Els de Joan Vidal són cinquens i només estan a dos punts de la zona “play-off”. Volen iniciar la segona volta amb una victòria. S’enfrontaran diumenge a casa contra el Sanse Complutense, que ocupa la setena posició. “No ens hem de confiar. És un rival que competeix molt bé i que té unes armes de joc molt clares, amb un joc directe”, declara l’entrenador Joan Vidal. “Intentarem ser molt intenses defensivament i imposar un ritme de joc alt”, afegeix. El Club Egara ha incorporat fins a final de temporada a la portera Lourdes Pérez Iturraspe. Arriba per reforçar l’equip i ajudar a cobrir la baixa temporal de Mariona Girabent, que, a causa d’una lesió, ha estat operada aquest febrer.

El CD Terrassa es troba en una situació totalment diferent dels altres equips egarencs. És el vuitè classificat i té a prop l’objectiu de la permanència. Aquest diumenge visitarà el camp del Júnior, que actualment ocupa la segona posició. El club coneix perfectament dificultat d’enfrontar-se a aquest rival. “Serà un partit molt complicat, intens i dur. Hem d’estar concentrats en tot moment”, explica l’entrenador del CD Terrassa, Alejandro Ayabarrena. “Tractarem de defensar bé per atacar millor”, afegeix. Tot i que els egarencs arriben amb confiança a l’encontre de diumenge, saben que sumar algun punt serà molt complicat. Sí que s’exigiran sumar punts contra els rivals de la meitat baixa de la classificació. La jornada següent, per exemple, estan obligats a aconseguir la victòria contra un rival que sembla destinat al descens des del principi de la temporada: el Taburiente.

To Top