Àlex Pintado, campió d’Europa per clubs a Portugal

Es va classificar setè amb un temps de 17 minuts i 41 segons en la prova de camp a través

L’atleta terrassenc Àlex Pintado, segon per la dreta, amb els seus companys del Playas de Castellón

L’atleta terrassenc Àlex Pintado (17 anys) es va proclamar campió d’Europa de cros per clubs en la categoria sub-20 en el circuit de camp a través de la localitat portuguesa d’Albufeira. Pintado, que es va classificar setè a la classificació general, va pujar al graó més alt del podi com a integrant del seu actual equip, el Playas de Castellón. El conjunt castelloní es va proclamar també campió en la categoria absoluta, així com en el relleu mixt.

El conjunt del Playas de Castellón va proclamar-se campió amb un total de 21 punts. La segona posició va correspondre al conjunt italià de l’ADS Toscana amb 22 punts. Va completar el podi el conjunt turc del Fenerbahce a una distància considerable, amb 48 punts. Pel que fa a la classificació individual, el guanyador de la prova va ser l’atleta de Burundi Lionel Nihimbazwe, amb 17’00”.

L’exatleta de la Unió Atlètica Terrassa va signar el segon millor temps de l’equip amb 17 minuts i 41 segons. El millor del Playas de Castellón va ser Unai Naranjo, el vigent campió d’Espanya, que es va classificar segon amb un temps de 17’10”. Mesfín Eacamilla, dotzè de la general, va signar un registre de 17’48”. El darrer integrant de l’equip, Adrián Moscardó, amb 18’59”.