Esports

El Terrassa FC buscarà a casa tres punts d’or

Després de posar fi a una ratxa de sis partits consecutius sense perdre, els de Chus Trujillo rebran aquest diumenge el Sant Andreu, que marca el “play-off” d’ascens

Els terrassistes s’enfrontaran demà a les 17 hores al Sant Andreu a l’Olímpic / arnau alcalà

L’Estadi Olímpic acollirà aquest diumenge a les 17 hores un dels partits amb més tradició del futbol català. El Terrassa FC i la UE Sant Andreu arriben a l’encontre de lliga en situacions molt diferents. Els de Chus Trujillo són dotzens a la classificació i busquen recuperar les bones sensacions de les sis jornades seguides sumant després de trencar la ratxa al camp del Torrent. Per la seva banda, el Sant Andreu és cinquè, marcant així el límit de les posicions de “play-off” d’ascens.

Amb la baixa de John Neeskens, el Terrassa FC buscarà a casa una victòria de gran valor. Si els egarencs sumen els tres punts, passarien d’estar patint de valent en zona de salvació a situar-se a només cinc punts del Sant Andreu. Si això passa, els terrassistes encara podrien continuar somiant amb l’ascens de categoria.

Tot i que el partit d’anada al Narcís Sala va acabar en empat (0-0), l’entrenador Chus Trujillo ha assenyalat que “el Sant Andreu és un dels millors equips de la categoria”. En aquest sentit, assegura que “són un bloc compacte que deixa pocs espais”. Per això, el tècnic canari remarca que “haurem de tenir molta mobilitat per a generar espais i poder-los sorprendre”.

Chus Trujillo explica que “diumenge tenim l’oportunitat de demostrar-li a la gent que l’equip està endollat i que podem guanyar a qualsevol”. Tot i la derrota de l’última jornada, el Terrassa FC passa per una bona dinàmica de joc. “Hem de ser valents i tenir la mateixa personalitat que en els darrers encontres”, destaca el tècnic.

Tot i això, l’entrenador del conjunt egarenc ha remarcat que “encara hi ha molt marge per a créixer”. Així mateix, indica que “hem de fer el pas definitiu per ser més solvents, i això es defineix en les dues àrees. Els partits es comencen a guanyar al mig del camp, on sí que dominem. Tot i això, hem de ser més contundents tant a l’àrea rival com en la nostra. No podem amagar la realitat”, manifesta.

“Hem de fer el pas definitiu per ser més solvents, i això es defineix a les dues àrees”

En bona dinàmica

El migcampista Jofre Cherta ha expressat que “ens sentim superiors en molts partits, i això ens dona confiança per afrontar el que queda. Hem agafat millors sensacions amb pilota i defensivament”.

“Tot està molt apretat. Anem partit a partit, però sumar tres punts diumenge seria importantíssim per a nosaltres”, ha afegit.

El Terrassa FC buscarà a casa tres punts d’or
To Top