Esports

César Castro es classifica per a la final del Mundial de 4×200 lliure i bat el rècord d’Espanya

Mario Mollá s’ha classificat per a les semifinals dels 100 metres papallona amb l’onzena millor marca de tots els participants

El quartet espanyol dels 4x200 lliure, amb el plusmarquista individual Luis Domínguez al centre de la imatge, ha volat aquest divendres al matí a l'Aspire Dome de Doha / RFEN

El quartet espanyol de 4×200 lliure s’ha classificat per a la final del Mundial de Doha amb un temps de 7’10″63, la setena millor marca de tots els participants. El quartet espanyol, integrat per Luis Domínguez, Carlos Quijada, el nedador del CN Terrassa César Castro i Sergio de Celis, ha batut, a més, el rècord d’Espanya. La final es nedarà aquest divendres a les 18.33 hores.

A més, Domínguez ha batut en la primera posta el rècord d’Espanya dels 200 lliure que estava en possessió de César Castro (1’47″13) i l’ha deixat en 1’47″02. Els espanyols han nedat pel carrer set i tot i això s’han classificat per davant dels Estats Units.

El nedador extremeny del CN Terrassa César Castro, ha explicat després de sortir de l’aigua: “Estem fent les coses molt bé. A la final, intentarem tornar a batre el rècord d’Espanya. Hem de continuar creixent”.

El quartet espanyol ha assolit la final amb els mateixos quatre nedadors de la final de Fukuoka, on van invertir un temps de 7’10″85. Ha millorat la marca en 23 centèsimes.

Mario Mollá, semifinalista dels 100 papallona

D’altra banda, l’altre nedador del CN Terrassa que competeix en aquest Mundial de Doha, el mallorquí Mario Mollá, s’ha classificat per a les semifinals de la prova de 100 papallona. Ha aconseguit l’onzena millor marca amb 51″12, molta prop de la seva millor marca personal i amb la mínima de 51″67 en l’horitzó.Mollá nedarà aquest divendres a les 17.09 hores la semifinal, mentre que la final està prevista per dissabte a les 17.42 hores.

To Top