Esports

Mario Mollá i César Castro, vuitens en els 4×100 lliure del Mundial de Doha

El relleu espanyol va assolir la classificació per als Jocs Olímpics de París

El relleu espanyol, dels 4x100 metres lliures, a Doha / RFEN

Els nedadors del CN Terrassa Mario Mollá i César Castro es van classificar en vuitena posició com a integrants del relleu espanyol en la gran final dels 4×100 metres lliure masculins del Mundial que s’està disputant a Doha (Qatar). Van signar un temps de 3’14”93, que va assegurar la presència del relleu espanyol als Jocs Olímpics de París 2024. Van accedir a la final amb la setena millor marca de tots els participants, amb un registre de 3’14”71.

César Castro es va quedar fora de la final tot i haver nedat en la sessió classificatòria. El va suibstituïr Carles Coll. Va sortir en primer lloc Sergio de Celis, seguit de Luis Domínguez, Coll i finalment Mario Mollà.

El nedador mallorquí del CN Terrassa Mario Mollá nedarà aquest dilluns a la tarda la final dels 50 metres papallona masculins. Es va classificar per a la final assolint la tercera millor marca (23”17).

L’altre nedador del club terrassenc que participa en aquest Campionat del Món, l’extremeny César Castro, es va classificar en dissetena posició en els 200 metres lliure masculins amb un registre d’1’47”40.

To Top