Nova ensopegada del San Cristóbal

En un partit molt fluix, el conjunt parroquial ha caigut amb el Mollerussa per 0 a 2 i suma la seva tercera derrota consecutiva

Jordi Ranera, abatut sobre el terreny de joc, mostra la decepció dels locals a la conclusió del partit / Lluís Clotet

Tercera derrota consecutiva d’un San Cristóbal que no aixeca el cap. En aquesta oportunitat, els de Cristian García han caigut al seu camp en front d’un Mollerussa que ha aprofitat les poques opcions per marcar per sumar els tres punts.

Els parroquials no han tingut el seu millor dia en especial en atac. Tot i que han dominat davant d’un rival que esperava les seves opcions al contraatac, no ha pogut elaborar accions ofensives de perill.

En el minut 25, i en un xut aparentment innocent, Nico ha batut per baix a un Lázaro, que tornava a ser el porter titular i que, presumiblement, estava tapat en l’acció del jugador rival.

El San Cristóbal ha provat de reaccionar, però només ha estat una mica a prop del gol de la igualada en una rematada de Joan Cervós, després d’un córner que ha refusat la defensa, i una de Piovaccari després d’una centrada d’Iván Cabellud, que ha sortit massa desviada.

Després del descans i amb l’entrada de Miki Martínez i Lamine al terreny de joc, els parroquials han continuat tenint més la pilota en el seu poder, però sense crear bones oportunitats per marcar.

Moró, després d’una errada defensiva dels locals, ha estat a punt d’augmentar la renda dels visitants i Lamine, per als locals, no ha pogut rematar amb comoditat una centrada d’Iván Cabellud.

En el minut 63, el Mollerussa ha tornat a marcar, en aquesta ocasió en un llançament de córner que ha rematat Pedrós. El segon gol dels visitants ha suposat un gerro d’aigua freda a les files dels parroquials.

Els intents per revertir la situació dels de Cristian García han estat estèrils i només Mario Cantí, que reapareixia després d’una lesió, ha pogut marcar, amb una rematada de cap per sobre del travesser, després d’una centrada de Joan Cervós.

Pel San Cristóbal han jugat: LázaroÓscar Sierra, Max LloveraRickiJoan CervósJoao Víctor (Miki Martínez, m. 46), Carlos OlmoIván Cabellud (Mario Cantí, m. 63), Jordi Ranera, Xiaoke (Lamine, m. 46) i Piovaccari.