El Torrent trenca la ratxa d’un Terrassa FC que perd per 2 a 1

Els de Chus Trujillo s’han avançat aviat en el marcador, però no han pogut evitar que els locals remuntessin

Jordi Cano en una jugada del partit d'anada contra el Torrent a l'Estadi Olímpic / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha perdut per 2 a 1 al camp del Torrent en un partit que podria haver resolt a favor seu a la primera meitat. Els de chus Trujillo s’han avançat en el marcador, però els locals han acabat capgirant el marcador.

Tot i que, de seguida, ha rebut el primer contratemps per la lesió de Neeskens, que ha hagut de ser substituït per un trau, el Terrassa FC ha jugat millor en els inicis de l’encontre. En el minut 8, s’han avançat en el marcador gràcies a un penal que ha transformat Gil Muntadas.

Palacios ha pogut marcar després i Jordi Cano ha pogut ampliar la renda amb una rematada de cap que ha sortit fora. Samu Casais també ha tingut una bona opció.

En el minut 33, però, el Torrent ha igualat el resultat gràcies a una rematada de Mati després d’un fora de banda. Fins al descans, de nou han pogut marcar els de Chus Trujillo, en accions de Gil Muntadas i de Palacios.

A la segona meitat Gil Muntadas, de nou ha gaudit d’una bona oportunitat, però qui ha marcat ha estat el local Quim Araujo, en el minut 49, establint el 2 a 1 que, postrerament, seria definitiu.

Jofre, Pau Salvans i Dani Cervera han disposat d’opcions per empatar davant un Torrent que ha tingut la seva millor ocasió en una falta d’Adriàn que s’ha estavellat en el travesser de la porteria de Marcos Pérez.

Finalment, i tot i que hi ha intentat, el Terrassa FC s’ha trobat amb el porter local Pablo, imsuperable, i no ha pogut evitar la derrota després d’encadenar sis jornades sense perdre.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Toledo (Dani Cervera, m. 79), Badal, Neeskens (Soares, m. 5), Palacios (Lucas Viña, m. 69), Víctor Morales, Samu Casais, Jofre, Jordi Cano (Pau Salvans, m. 50), Gil Muntadas (Babanzila Meshak, m. 69) i Buenacasa.