Victòria de mèrit a València d’uns Terrassa Reds que són colíders

L’equip de Terrassa es va imposar per 9 a 35 al camp dels Valencia Giants

Els jugadors terrassencs, adreçant-se als aficionats que els van donar suport a la capital valenciana

Segona victòria per als Terrassa Reds a la conferència est de la sèrie “B” de la Lliga Nacional de futbol americà. Els terrassencs es van imposar per un marcador de 9 a 35 a les instal·lacions dels Valencia Giants.

Valencia Firebats i Terrassa Reds lideren la classificació amb dos triomfs en dos partits, seguits de Valencia Giants i Murcia Cobras amb una victòria i una derrota. Tanquen la classificació, encara sense haver puntuat, els dos conjunts de la ciutat d’Alacant, els Sharks i els Thunder. Precisament el diumenge 18 de febrer a les 12 hores, els Reds rebran al municipal de Can Boada els Alicante Thunder, cuers de la conferència.

Els egarencs van començar forts i Charlie Take va anotar el primer “drive” del matx en una cursa quan l’atac es trobava a deu iardes. Els Giants es van apropar gràcies a un “field goal”. Al segon quart, el receptor dels Reds Dakota J. Romantina va signar una espectacular jugada en recórrer més de mig camp abans d’anotar un “touchdown” i situar el 3 a 14 al descans. A la represa, William de la Cueva i Charlie Take (màxim anotador de la lliga) van signar dues noves anotacions i van deixar el partit sentenciat.