La selecció masculina de waterpolo derrota amb autoritat Croàcia

En la reedició de la final de l’Europeu, la selecció masculina s’ha imposat aquest dimecres a Doha al combinat croat per 10 a 6. Entre Granados i Sanahuja han marcat la meitat dels gols

Marc Larumbe, a la dreta, en una acció de l'Espanya-Croàcia d'aquest dimecres / rfen

Sense sorpreses al Mundial de Doha. La selecció espanyola masculina de waterpolo, amb els terrassencs Álvaro Granados i Bernat Sanahuja a les seves files, s’ha imposat aquest dimecres per quatre gols de diferència (10-6) a Croàcia en un partit que ha suposat la reedició de la passada final del Campionat d’Europa disputada a Zagreb. Igual que llavors, els espanyols han acabat guanyant als croats.

Els waterpolistes terrassencs han marcar la meitat dels gols de la selecció: Álvaro Granados n’ha fet tres, per dos de Bernat Sanahuja.

El combinat que prepara David Martín s’ha mostrat superior al conjunt balcànic, exhibint una gran solvència tant en defensa com en atac. Els espanyols s’han adjudicat el primer quart per un parcial de 2 gols a 1. Han guanyat també el segon, en aquest cas per 3 a 2, arribant al descans amb dos gols d’avantatge (5-3).

A la represa, ambdós conjunts s’han mostrat molt sòlids en la vigilància defensiva. Espanya només ha anotat un gol i no n’ha encaixat cap, incrementant així a tres gols el seu avantatge de cara als vuit minuts decisius.

Han intentat la remuntada els croats al darrer acte, però Espanya no ha abaixat els braços en cap moment, plenament conscient de la importància de sumar la segona victòria en aquesta primera fase del Mundial de Doha. L’estira-i-arronsa en què s’ha convertit el quart període ha acabat també amb victòria espanyola, en aquest cas per 4 a 3. Al final, 10 a 6 per als espanyols.

Dos de dos

La selecció espanyola lidera la classificació del grup amb sis punts, seguida per Austràlia i Croàcia amb tres i Sud-àfrica amb zero. Divendres a les 11.30 (hora catalana), Espanya tancarà la primera fase contra els australians. Necessita guanyar per accedir a la ronda de quarts de final de dimarts. Les semifinals d’aquest Mundial es jugaran dijous vinent, mentre que els partits pel tercer i quart lloc i la final tindran lloc dissabte.