La selecció espanyola masculina debuta al Mundial de Doha golejant Sud-àfrica

Álvaro Granados va anotar quatre gols en l’estrena mundialista

Álvaro Granados, executant un llançament a porteria

La selecció espanyola masculina de waterpolo es va estrenar ahir al Mundial de Doha amb una contundent golejada per 21 a 5 davant de Sud-àfrica. Els terrassencs Álvaro Granados i Bernat Sanahuja van participar en aquesta contundent victòria. Granados va anotar quatre dianes, per una de Sanahuja.

Els de David Martín van deixar el matx sentenciat gràcies a un parcial de 6 a 0 al primer quart. Per si hi havia algun dubte, els espanyola van prémer l’accelerador i van endossar als africans un altre demolidor parcial de 7 a 0. Es va arribar al descans amb un 13 a 1 que ho deixava ja tot decidit. El 4 a 0 del tercer període va fer encara més gran el forat i el darrer parcial va acabar amb un 4-4 en els minuts de les escombraries. “Hem agafat ritme i hem pogut rotar bastant”, va esplicar Martín.

Ben diferent serà el segon partit d’aquesta primera fase del Mundial de Doha. Espanya s’enfrontarà dimecres a les 17 hores (horari català) davant Croàcia en un duel que serà la repetició de la final de l’Europeu de Zagreb, que va acabar amb victòria espanyola.