Esports

Sira Armengou disputarà l’Europeu

L’aixecadora del CP Terrassa formarà part de l’equip espanyol al Campionat d’Europa Absolut d’Halterofília

L’aixecadora del Club de Peses Terrassa Sira Armengou serà una de les representants de la selecció espanyola al proper Campionat d’Europa Absolut d’Halterofília, que tindrà lloc a Sofia (Bulgària) del 12 al 20 de febrer. No serà l’única representació egarenca en aquesta competició. L’entrenador del CP Terrassa Toni Vallejo també hi viatjarà, ja que formarà part de l’staff tècnic que dirigeix Víctor Galván.

Sira Armengou és un dels dos aixecadors catalans de la convocatòria, conjuntament amb Marcos Ruiz. Armengou, que competirà en la categoria de -49 quilos, arriba al torneig amb la novena millor marca del seu pes corporal.

Les opcions d’Armengou per aconseguir una medalla al Campionat d’Europa són complicades, però la seva participació en aquesta competició tan exigent la consolida com una de les millors aixecadores del país.

Armengou ja va participar en el Mundial del 2023, a Riad (Aràbia Saudita). Era la primera vegada que s’estrenava en un torneig d’aquestes característiques. L’atleta terrassenca es va classificar en la 23a posició. Dins de la categoria de -49 quilos de pes corporal, Armengou va aixecar 72 quilos en arrencada i 92 en dos temps.

Sira Armengou disputarà l’Europeu
To Top