Esports

Atlètic-Club de Campo, plat fort del sorteig de la Copa del Rei de hockey

S’ha celebrat el sorteig de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina que es disputaran a Màlaga i Benalmàdena del 15 al 17 de març

Una acció del partit entre l'Atlètic i el Club de Campo de la lliga d'enguany / Lluís Clotet

El sorteig de la Copa del Rei i Copa de la Reina Iberdrola 2024 que se celebraran a Màlaga i Benalmàdena del 15 al 17 de març, dins dels actes del 75è aniversari de la Federació Andalusa d’Hoquei, ha ofert un duel complicat per a l’Atlètic masculí, que es veurà les cares amb el Club de Campo, actual campió d’aquesta competició, i també per al Club Egara femení, que es jugarà el passi a les semifinals contra el RC Polo de Barcelona, també vigent campió. Els de Can Salas i el conjunt madrileny reviuran la final de l’edició de 2023, que es va decantar per als madrilenys a la tanda de “shoot outs“.

Pel que fa als altres enfrontaments de la Copa del Rei amb presència d’equips locals, l’Egara s’enfrontarà al Sanse Complutense mentre que el CD Terrassa tindrà com a adversari a quarts de final al RS Tenis de Santander. L’altra eliminatòria enfrontarà al RC Polo amb el Júnior FC.

A la Copa de la Reina, i en referència als altres dos equips egarencs, el CD Terrassa haurà de jugar contra el Club de Campo, subcampió de l’edició de 2023, mentre que l’Atlètic ho farà davant de la Real Sociedad. En l’altre encontre jugaran el Sanse Complutense contra l’actual campió de lliga, el Júnior FC.

To Top