Irache Torres i Quynh Iglesias brillen al Campionat de natació paralímpica de promeses

Torres es va penjar la medalla de bronze en els 100 metres esquena de la categoria júnior

Les nedadores Quynh Iglesias (11 anys) i Irache Torres (15 anys), amb el seu entrenador, Jordi Bosch

La nadadora júnior Irache Torres i l’alevina Quynh Iglesias, ambdues de l’equip de natació adaptada del CN Terrassa, van tenir una destacada actuació en el Campionat d’Espanya de promeses paralímpiques que va tenir lloc a la localitat madrilenya de Valdemoro. Van estar acompanyades pel responsable de la natació adaptada del club, Jordi Bosch.

En categoria júnior, Irache Torres es va penjar la medalla de bronze en els 100 metres esquena amb un temps de 2’21”52. També va ser quarta en els 100 braça (2’54”94), novena en els 50 lliure (58”84) i onzena en els 100 lliure (2’12”12).

Pel que fa a la categoria aleví, Quynh Iglesias es va classificar quarta en els 50 metres braça amb un registre d’1’27”45 i va ser sisena en els 50 esquena (1’06”85) i també en els 100 lliure (2’23”72). En els 50 lliure va acabar setena (1’04”09).

Pel que fa als relleus, les terrassenques van obtenir sengles setenes posicions amb la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral. En el relleu de 4×50 metres lliure mixtos, l’equip va aconseguir un registre de 3’48”19, mentre que en els 4×50 estils, el temps assolit va ser de 4’28”77.