Esports

Sense confiances en la visita del cuer

El San Cristóbal inicia la segona volta de la lliga rebent al Castelldefels, últim de la classificació. Mario Cantí i Abde són les úniques baixes del conjunt de Cristian García

Jordi Ranera, davanter del San Cristóbal, en una jugada del partit del passat diumenge contra el Badalona / lluís clotet

Amb les baixes dels lesionats, Mario Cantí i Abde, el San Cristóbal inicia la segona volta amb un partit com a local, contra el Castelldefels, cuer de la classificació del grup. Els de Cristian García, després del triomf la passada jornada, també al seu camp, contra el Badalona, intentaran sumar de nou per continuar amb el seu objectiu d’escalar posicions a la taula. Tot i que el rival és l’últim, els parroquials afronten aquest compromís sense cap mena d’excés de confiança. El partit començarà a les 12 hores.

“Després del partit que vam fer la jornada passada, seria molt important guanyar a casa i mai és fàcil guanyar dos partits consecutius i el que volem és apropar-nos a la zona mitjana i allunyar-nos de les places de descens”, va manifestar el tècnic del conjunt blanc-i-blau.

Del matx amb el Badalona, va dir que “és el partit en el qual vam estar jugant més estona a què volem i la primera meitat crec que va ser bastant bona, però a la segona ens va costar més amb la pilota, si bé vam estar bé a nivell defensiu” i va afegir “va ser un partit força complet, però hem de millorar en algunes coses”, com el gol que van concedir en el minut 2 de partit.

El Castelldefels, últim amb 14 punts, a tres de la primera posició que atorgaria la salvació, ha encadenat un triomf i un empat en els dos darrers encontres. Per aquest motiu, Cristian García assegura que “ve de dos bons resultats contra la Pobla Mafumet i la FE Grama on, a més, ha deixat la porteria a zero i han ajustat bé a darrere, i té homes com Orellana i Carlos Cano que, en les transicions, seran perillosos i a pilota aturada són bons”. Cristian Garcías va afegir que “serà un partit complicat i, si ens equivoquem, ens penalitzarà”.

Els gols rebuts

Un dels aspectes que considera que s’ha de fer millor està relacionat amb els gols que es reben. “És l’assignatura pendent, poder deixar la nostra porteria a zero, perquè això t’apropa més a guanyar”, va assegurar l’entrenador del conjunt parroquial.

Cristian García va recordar que “en tots els partits que hem competit hem marcat i això és el que busquem, ser més fiables a nivell defensiu i no encaixar ni regalar gols”. El tècnic del San Cristóbal va agregar que “pots encaixar, però de la manera que vam encaixar el gol diumenge passat, és complicat guanyar els partits”.

Sobre el treball de la plantilla, va assegurar que “l’equip està assimilant coses i els hi estem inculcant altres de noves” i va subratllar que “no hi ha cap manera millor que créixer que guanyant els partits”.

To Top