Esports

Sergio Buenacasa: “Volia estar a un lloc on confiessin en mi”

Sergio Buenacasa, la flamant incorporació que ha fet el Terrassa FC per a la seva línia atacant, va entrenar per primera vegada amb els seus nous companys a l’Estadi Olímpic

L’atacant aragonès, que jugava fins ara al Teruel, a la seva primera aparició en una sessió d’entrenament del Terrassa FC / nebridi aróztegui

El nou fitxatge del Terrassa FC pel que resta de temporada, el davanter Sergio Buenacasa, ja es va exercitar amb la resta de la plantilla que dirigeix el tècnic Chus Trujillo. Va ser una primera presa de contacte de l’atacant aragonès, que arriba procedent del Teruel, equip que milita a la Primera Federació, i on ha disputat aquesta temporada 14 partits de lliga i un de Copa del Rei, contra el CD Valle de Egüés. En total, fins ara el jugador de Saragossa ha marcat un gol.

“He fet el primer entrenament i ha sigut una bona presa de contacte. Els primers dies costen més, però ha anat bé”, va explicar. Entre els seus objectius primordials amb aquest canvi d’equip a mitja competició, el davanter aragonès busca “acabar bé el que resta d’aquesta temporada”. El que volia era “estar a un lloc on confiessin en mi, com ha estat el cas del Terrassa” i va afegir que “aquest és el motiu de venir aquí, intentar fer una bona segona volta i en un club que vol anar a més”.

De moment, el compromís és fins a conclusió d’aquesta temporada i no descarta una continuïtat “si el club vol i jo estic a gust, però he signat per a cinc mesos”. Sobre la situació del conjunt de Chus Trujillo, que està debatent-se a la part baixa de la classificació i amb l’objectiu ineludible de fugir del descens, Buenacasa va assenyalar que “l’equip és a temps de sortir d’aquesta situació i el triomf contra el Lleida Esportiu va demostrar que l’equip té nivell i qualitat per lluitar contra els equips de la zona de dalt”.

La segona volta ha de servir per estar a dalt i no “patir”. Es defineix com un davanter que li agrada jugar amb espais i desmarcar-se i creu que “em desenvolupo bé venint a rebre i associant-me amb els companys”. També pot jugar a la banda i “algun entrenador m’ha posat tota la temporada d’extrem esquerre”, assegura.

Una feina brutal

La competència sempre és bona, diu, i té molt clar que “Aythami fa temps que hi és, i fent gols, i ha fet una feina brutal” i ell ve “a ajudar a l’equip i a sumar”. Creu que “la categoria és molt igualada i pots guanyar a qualsevol i també perdre amb qualsevol” i va afegir que “a nivell mental desgasta molt”. Ara, el seu repte és “agafar les idees i adaptar-me el més de pressa possible”. Per primera vegada en la seva trajectòria, al Terrassa FC no coincidirà amb cap excompany d’anteriors equips.

To Top