Esports

El davanter del Terrassa FC Pol Sánchez marxa cedit a la FE Grama

El futbolista no estava comptant amb minuts a les ordres de Chus Trujillo

Continuen els moviments a la primera plantilla del Terrassa FC coincidint amb la finestra hivernal. El davanter Pol Sánchez, que farà 21 anys el dia 18 de febrer, jugarà cedit fins a final de temporada a les files de la Fundació Esportiva Grama, de Tercera Federació, l’equip entrenat per Jose Solivellas.

Els tècnics del Terrassa compten amb el futbolista de cara al futur, però han cregut convenient buscar-li una sortida provisional pels cinc mesos que resten de temporada, atès que està disposant de pocs minuts a les ordres de Chus Trujillo. Pol ha marcat un sol gol en els 156 minuts dels quals ha disposat en aquest exercici. Va ser el de la victòria dels terrassistes a la setena jornada de lliga, a l’Olímpic davant de l’Andratx.

El davanter ha participat en set partits de lliga i un de la Copa del Rei, davant de l’Alavés, en què va ser titular i va disputar 63 minuts.

Pol Sánchez va aterrar a Terrassa provinent de la SD Logroñés, de la Primera Federació. Es va formar com a futbolista en les categories inferiors de la PB Vallirana, la UE Cornellà i la UD Unificación Bellvitge. Més tard va jugar al CD Tudelano.

To Top