La selecció femenina de hockey es guanya el bitllet per als Jocs Olímpics de París

A la decisiva tanda de “shoot outs”, ha vençut per 3 a 0, amb una Clara Pérez magnífica sota els pals. La portera de l’Atlètic ha aturat tots els intents de les seves rivals

Les jugadores del combinat estatl van poder celebrar una victòria importantíssima / RFEH

La selecció espanyola femenina de hockey jugarà la final del Preolímpic que es disputa a València després de superar a la tanda de “shoot outs” a Irlanda en la primera semifinal. Aquest resultat atorga a les de Carlos García un bitllet per estar als Jocs Olímpics de París 2024.

En els inicis del primer quart ha presidit un equilibri de forces, si bé Irlanda, amb una presió molt insistent, ha dominat més en atac i ha tingut algunes opcions, per part de Michelle Carey i Sarah Hawkshaw que la portera de l’Atlètic Clara Pérez ha refusat sense moltes dificultats.

En el segon quart, la selecció espanyola ha sortit amb un ritme ofensiu més elevat i ha arribat en algunes ocasions a l’àrea contrària, però les irlandeses han reaccionat i han disposat del seu primer penal-córner que han llançat sense conseqüències.

Després del descans, en el tercer quart, de nou han sortit amb més intensitat les de García Cuenca, però les millors oportunitats han estat per a Irlanda, que ha tingut un parell de penals-córner que no han sabut convertir i, especialment, han estat a prop de marcar, en una bona rematada de Deirdre Duke, que Pérez ha evitat amb una gran intervenció.

En el darrer quart, Espanya ha dominat durant la majoria de minuts, encara que li ha costat molt entrar dins de l’àrea adversària amb cert perill. Les de García Cuenca no han pogut amb la defensa irlandesa i s’ha donat pas als “shoot outs” per determinar el vencedor.

A la decisiva tanda de “shoot outs”, la selecció espanyola ha imposat la seva llei i ha vençut per 3 a 0, amb una Clara Pérez magnífica sota els pals. La portera de l’Atlètic ha aturat tots els intents de les seves rivals.