Esports

Convidats de luxe a la Mitja Marató de Terrassa

Atletes de més de 16 països diferents participaran a la cursa

23a edició de la Mitja Marató / Lluís Clotet

La 24a edició de la Toyota Mitja Marató Internacional de Terrassa donarà el tret de sortida el diumenge 28 de gener a les 10 hores, amb sortida i arribada al Parc dels Catalans. L’Associació Esportiva Mitja Marató preveu que més de 3.000 persones participin en l’esdeveniment. En paral·lel, se celebrarà la divuitena edició de la Cursa Santi Centelles, de 5 quilòmetres. D’aquesta manera, tant els atletes professionals com els esportistes que s’estan iniciant poden participar conjuntament en aquesta prova tradicional de la nostra ciutat.

Enguany, la Mitja Marató aplegarà uns convidats de luxe. Amb més de 16 països representats entre els participants, l’objectiu és clar: batre el rècord i situar la marca en 1 hora.

En la categoria masculina, corredors kenians de màxim nivell com Mike Kiptum Boit, Sammy Kipkirui, Dickson Kiprop o Albert Kangogo intentaran batre el rècord de la Mitja Marató, però també el personal.

Pel que fa a les dones, dues atletes provinents de Kènia, Nancy Chepleting i Doris Jepkoech, també tenen opcions de superar la marca rècord.

Convidats de luxe a la Mitja Marató de Terrassa
To Top