Valuosa victòria d’Espanya davant de la Gran Bretanya al Preolímpic femení

Les de Carlos García Cuenca lideren el grup amb sis punts i estan virtualment classificades per a les semifinals

La valenciana Lola Riera, a la dreta, refusa una bola davant de Lily Owsley en el matx d'aquest diumenge / RFEH

Trajectòria impecable de la selecció espanyola femenina de hockey en el seu segon partit del Preolímpic que es disputa a València. El combinat que entrena Carlos García Cuenca s’ha imposat aquest diumenge per 1 a 0 a la Gran Bretanya i lidera el grup amb sis punts i un impecable balanç de 8 gols a favor i cap en contra. Canadenques i britàniques en tenen 3 i Malàisia, encara sense puntuar, s’ha quedat sense opcions.

Dimarts a les 12 hores, Espanya tancarà la primera fase contra el Canadà. En tindrà prou amb un empat (una derrota segurament també li valdria) per assegurar-se la classificació per a les semifinals. El bitllet olímpic és cada vegada més a prop. L’aconseguiran tres de les quatre semifinalistes d’aquest Preolímpic de València.

La portera de l’Atlètic Clara Pérez ha fet tot un partidàs davant les britàniques / RFEH

Espanya ha fet un gran partit davant les britàniques. La portera de l’Atlètic Clara Pérez ha jugat a un nivell altíssim i les de García Cuenca han  tornat a deixar la seva porteria a zero. Hi ha hagut ocasions per ambdues bandes, però poca efectivitat. Pérez ha estat decisiva en aturar diversos penals a les visitants.

El gol de la victòria ha arribat al minut 51 quan Patricia Álvarez s’ha internat per l’esquerra i ha rematat ras i fort al calaix britànic. Les visitants han passat a jugar sense portera els tres minuts finals, però no han posat en massa problemes a les espanyoles, que han acabat assegurant la victòria.