El Terrassa FC suma un punt davant d’un aspirant al “play off”

Els de Chus Trujillo han marcat de penal a la primera meitat, però el Badalona Futur ha obtingut la igualada a la represa

Gil Muntadas ha marcat l'únic gol del conjunt terrassenc / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha empatat al camp del Badalona Futur, un dels equips de la part alta de la classificació i amb aspiracions d’estar al “play off” per lluitar per l’ascens de categoria. Els de Chus Trujillo s’han avançat de penal a la primera meitat, però els locals han igualat a la represa.

En els primers 10 minuts de joc, el Badalona Futur ha tingut la pilota als seus peus, però sense crear cap ocasió davant d’una defensa molt ordenada del Terrassa FC.

Els de Chus Trujillo han estirat les seves línies i, en el minut 16, Pau Salvans ha centrat per Jofre, que ha evitat que la pilota sortís fora amb una centrada que ha impactat en la mà del defensa local Aleix Roig.

El clar penal l’ha executat Gil Muntadas que ha enredat al porter Ortega i ha establert el 0 a 1, en el marcador.

Ha contestat de seguida el conjunt local, amb un xut de Jaume Pascual que Marcos Pérez, amb una gran intervenció, ha refusat a córner. Ha estat l’única acció de perill d’un Badalona Futur que fins al temps de descans, ha continuat manant, si bé la rereguarda dels terrassistes no ha permès cap alegria als davanters locals.

A la represa, el Badalona Futur ha mantingut la seva vocació atacant, però el conjunt terrassista també ha sabut defensar-se amb molta suficiència.

La millor opció per als locals ha sigut en el minut 55, quan Jaume Pascual ha rematat de vaselina un refús de la defensa del Terrassa FC i la pilota s’ha estavellat al travesser.

El Terrassa FC ha tingut la sentència, en el minut 75,. Aythami ha robat una pilota i ha fet la passada de la mort a Jordi Cano. El davanter ha xutat amb tot a favor seu, però el defensa local Sergio Cortés ha salvat al seu equip sota els pals.

Dos minuts més tard, Víctor Valverde s’ha inventat una acció personal per la banda esquerra i, després d’un retall, ha batut a Marcos Pérez amb un gran xut.

Els dos equips han buscat desfer aquesta igualada fins a la conclusió de l’encontre, si bé no hi ha hagut oportunitats de gol clares per a cap dels dos.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego, Víctor Morales, Neeskens, Palacios, Samu Casais, Adri Lledó, Pau Salvans (Jordi Cano, m. 64), Jofre (Lucas Viña, m. 87), Gil Muntadas i Aythami (Dani Cervera, m. 90).