Esports

A Peralada a sumar la segona victòria

El San Cristóbal visitarà aquest dimecres a les 20 hores Peralada per recuperar el partit ajornat de la jornada 13. Si guanyen, els de Cristian es quedaran a tres punts de la zona de “play-off”

El davanter dels parroquials Sergio Rey va fer els dos gols de l’equip al camp de la FE Grama / marc elvira - cp san cristóbal

Cristian García i Bernardo Tapia es van estrenar diumenge a la banqueta del CP San Cristóbal amb una valuosa victòria a Santa Coloma de Gramenet. Aquest dimecres a les 20 hores, buscaran el seu segon triomf consecutiu en un “Tourmalet” que acabarà diumenge a les 17 hores a Vilassar de Mar. El partit davant d’un Peralada que té quatre punts més és importantíssim per als parroquials.

Més enllà del reforç moral que suposaria encadenar una altra victòria, deixaria els parroquials a només tres punts de distància del cinquè classificat, un Reus que tanca les posicions de “play-off” d’ascens. “Tenim clar que el nostre objectiu és salvar-nos, però no renunciem a res. Volem créixer com a equip. I des de la zona mitjana-alta de la classificació, tot es veu molt més clar”, explica el nou entrenador del San Cristóbal, un Cristian García que vol que el treball que han començat a implementar al conjunt parroquial tingui continuïtat en un camp gens senzill.

A banda, el desplaçament al municipal de Peralada tindrà el hàndicap afegit que el camp del conjunt de l’Alt Empordà, de gespa natural, acaba de ser replantat i s’aixeca bastant, una circumstància que pot dificultar el desenvolupament del matx. A banda, els gironins són un dels conjunts que millor s’estan comportant al seu camp. Després de sumar un sol punt en els dos primers partits, han guanyat els seus cinc darrers compromisos com a locals.

Per la seva banda, el San Cristóbal acumula un balanç de dues victòries i un empat en els seus tres darrers desplaçaments i confia a mantenir aquesta bona ratxa.

Mario Cantí, baixa

El davanter Mario Cantí es perdrà el duel d’avui. Es va lesionar en el darrer partit al camp de la FE Grama. Ha estat sotmès a una ressonància magnètica, que ha determinat una petita lesió al genoll. Per contra, el també mitjapunta Miki Martínez torna a la convocatòria després de complir un partit de sanció.

Cristian García s’espera un duel molt complicat al camp del Peralada. “És un rival difícil, molt fort al seu camp. És un equip fet per intentar aconseguir l’ascens. Segur que ens ho posarà molt complicat, però viatgem amb moltíssimes ganes”.

Després de les bones prestacions ofertes diumenge passat a Santa Coloma, el nou tècnic parroquial es mostra, però, optimista. “La predisposició de la plantilla està sent molt bona. Els jugadors s’estan adaptant molt bé a la nova metodologia de joc que estem intentant implantar. Veníem d’una dinàmica negativa, però de mica en mica ens anirem recuperant”, assenyala.

To Top