Esports

Any nou amb noves esperances a la lliga

El Terrassa FC visita a la Peña Deportiva amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica i sumar punts per poder escapar de les places de la part baixa de la taula

Adri Lledó i Víctor Morales junt a l’entrenador de l’equip egarenc Chus Trujillo / nebridi aróztegui

Amb l’arribada de l’any nou en el si del Terrassa FC s’espera que la dinàmica canviï i l’equip vagi escalant posicions que l’allunyin de les places de descens directe. Els de Chus Trujillo jugaran aquest diumenge, a partir de les 12 hores, al Municipal de Santa Eulàlia des Riu contra la Peña Deportiva, equip situat a la novena plaça de la classificació, i amb 21 punts, cinc més que el conjunt egarenc.

Per afrontar aquest compromís, el tècnic canari només tindrà l’absència del centrecampista Àlex Fernández, que està acabant d’arrodonir la seva recuperació d’un petit trencament dels isquiotibials. La resta d’efectius de la plantilla, inclosos els dos últims reforços de l’equip, el porter Aitor Mújika i el migcampista canari Samu Casais, podran estar a disposició de l’entrenador per a aquesta important cita.

“Espero que el que fem bé es transformi en punts, és l’únic que esperem per aquest nou any”, va comentar Chus Trujillo, que va recordar que “mai, ni quan vaig arribar i estava a baix de tot, he vist l’equip en depressió”. El tècnic canari va assegurar que “l’equip treballa bé i amb ganes, però hi ha la contrarietat que els resultats no són els que volem, però estem amb nous ànims”.

L’entrenador del Terrassa FC va comentar que “hem de lluitar contra el que ens passa a nosaltres, més enllà del rival” i va destacar que “hem competit contra l’Albacete, contra l’Alavés, contra l’Hércules i hem competit a un alt nivell, i hem d’intentar que els partits no se’ns facin llargs, que és el que ens està passant”. VA reiterar que “competim bé els primers cinquanta i o seixanta minuts, però després el partit se’ns fa llarg i això ens passa factura”.

La Peña Deportiva ha guanyat en les dues últimes visites del Terrassa FC, però només són estadístiques que el tècnic canari no vol analitzar. “És un rival molt dur i que ens ho posarem complicat, però la lluita és contra aquesta negativitat i aquest nerviosisme amb què afrontem els últims trams dels partits”, va afirmar. “Crec que el rival som nosaltres mateixos”, va agregar.
Chus Trujillo va apuntar que “l’equip està en condicions de jugar i de lluitar contra qualsevol rival, amb un bon joc i passant per sobre d’equips d’entitat i només falta controlar aquells moments en què el contrari és millor que tu” i és necessari “saber-los viure i fins i tot gaudir-los quan els pateixes”. Va subratllar també que “si ho aconseguim, l’equip obtindrà resultats a qualsevol camp sense problemes”.

El que pot aportar

Samu Casais, una de les dues incorporacions que ha fet el Terrassa FC fins ara, és un jugador que Chus Trujillo ja havia tingut en anteriors equips. Respecte a què pot aportar el centrecampista canari, va assenyalar que “ens aportarà això que estem buscant, és un jugador experimentat, amb molt de bagatge i ha estat en projectes guanyadors”.

També va declarar que el nou fitxatge del club egarenc “té veterania i saber estar i ens donarà tranquil·litat i que els partits no se’ns facin llargs” i, a més, “ens donarà riquesa tàctica, ja que pot jugar en diferents posicions i ens permetrà variacions tàctiques”.

El Terrassa FC suma 16 punts i ha sumat els mateixos com a local que com a visitant, vuit en cada apartat. El repte és guanyar demà a terres eivissenques.

To Top