Esports

Els Dragons marxen de Terrassa

La franquícia catalana, que continuarà disputant la Lliga Europea, jugarà la temporada vinent a Badalona i deixarà de fer servir l’Estadi Olímpic de Terrassa

Una acció dels Barcelona Dragons damunt la gespa de l’Olímpic de Terrassa / LLUÍS CLOTET

Entre els dies 3 de juny i 19 d’agost d’aquest any 2023, els Barcelona Dragons van disputar els seus sis partits com a locals a l’Estadi Olímpic de Terrassa gràcies a l’acord que va segellar la franquícia amb l’Ajuntament. El projecte no tindrà continuïtat. L’afluència d’espectadors a Terrassa va ser sensiblement inferior a l’esperada.

La franquícia, que ha passat a mans de l’empresa nord-americana Elite Sport Equility, canviarà de seu per a la temporada 2024.

Tal com ha avançat MundoDeportivo, després de jugar a Reus i a Terrassa, ara ho farà a l’estadi municipal de Badalona, un camp de gespa artificial amb una capacitat per a més de 4.000 espectadors. Badalona ja va acollir la final de la Copa d’Espanya, en la qual els Las Rozas Black es van imposar als Badalona Dracs.

Els entrenaments se celebraran al camp de Montigalà, a tocar de l’estadi badaloní.

A nivell esportiu, la temporada no va ser gens exitosa per al conjunt del mexicà Gabriel Sánchez, que ha estat substituït pel nord-americà David Shelton. Els Dragons van tancar l’exercici en penúltima posició de la seva conferència, amb els mateixos guarismes de 2 victòries i 10 derrotes que el cuer, els Milano Seamens. Van guanyar els seus dos primers encontres, a Terrassa contra els Helvetic Guards i a Milà davant dels Milano Seamen. Des de llavors, ho van perdre tot, quedant-se així sense opcions de disputar els “play-off”, una fita que sí que havien assolit l’any anterior.

To Top