Esports

Dani Andreu deixa de ser entrenador del San Cristóbal

Després de la derrota encaixada diumenge per 1 a 3 davant la Pobla Mafumet, Dani Andreu ha deixat de ser l’entrenador del CP San Cristóbal.  El tècnic rubinenc ha presentat la seva dimissió, que ha estat acceptada per la junta directiva.

Andreu s’acomiadarà de la plantilla en l’entrenament d’aquest dimarts. Està previst que dijous es presenti l’entrenador que acabarà la temporada. Tot fa pensar que serà el terrassenc Cristian García, de 41 anys, que va dirigir el Terrassa FC les temporades 2017-2018 i 2018-2019. El febrer del 2021 va fitxar com a entrenador de la UE Sant Andreu i a l’estiu del mateix any va signar com a tècnic del CE L’Hospitalet, sempre a la Tercera Divisió. García tindria com a segon entrenador el també terrassenc Bernardo Tapia, que havia fet de secretari tècnic al Terrassa FC.

Quatre victòries i tres empats

Dani Andreu es va incorporar al San Cristóbal la temporada passada substituint Oliver Ballabriga, que va marxar al Cerdanyola, de Segona Federació. Ja havia entrenat el club de Ca n’Anglada en una primera etapa.

Després de signar una temporada notable, enguany ha dirigit 13 partits com a tècnic parroquial, amb un balanç de quatre victòries, tres empats i sis derrotes. Deixa l’equip dotzè amb 15 punts, a només un de distància de les posicions de descens.

En els tres darrers compromisos, el conjunt de Ca n’Anglada ha encadenat dos empats, a Vilafranca i a casa de la Montañesa, i una derrota, la de diumenge passat, per 1 a 3 davant la Pobla Mafumet.

To Top