Esports

El jutge accepta els motius del San Cristóbal i es jugarà el partit ajornat contra el Peralada

El club parroquial va al·legar que tenia a 15 jugadors indisponibles per gastroenteritis

Una acció del partit San Cristóbal-Peralada de la passada temporada /Lluís clotet

El jutge de competició i disciplina de la Tercera Federació ha determinat que el partit entre el Peralada i el San Cristóbal, que no es va disputar el passat diumenge dia 3 de desembre perquè el club parroquial no tenia a suficients jugadors disponibles a causa d’una gastroenteritis, s’haurà de jugar en una data i una hora per decidir.

El jutge ha considerat que la no compareixença del San Cristóbal va ser causada per un motiu de força major, i va aplicar l’article 262 del Reglament General de la Federació Espanyola, que tracta sobre aquestes qüestions.

Representants del club terrassenc es van presentar al camp del Peralada a l’hora fixada per a la celebració del partit i van presentar 15 informes mèdics que justificaven l’absència de l’equip, dos dels quals van ser desestimats pel jutge.

El club gironí, per la seva banda, demanava que es declarés al conjunt de Dani Andreu com a no presentat al partit, a la vegada que manifestava que alguns dels informes mèdics eren “dubtosos”. Les alegacions del Peralada, però, van arribar fora del termini establert.

Ara, els dos equips hauran de posar-se d’acord per trobar una data per a la disputa d’aquest partit pendent, que correspon a la tretzena jornada de lliga. En cas de no arribar a una entesa, la Federació seria l’encarregada de fixar una data.

To Top