La selecció sub-21 cau eliminada davant dels Països Baixos

La selecció espanyola femenina sub-21 ha perdut aquest dimecres per 1 a 4 als quarts de final del Mundial de Santiago de Xile contra les neerlandeses i s’ha quedat fora de les semifinals

La selecció espanyola va veure barrat el pas a les semifinals del Mundial sub-21 / rfeh

Jugava la selecció espanyola contra les favorites i es van complir els pronòstics. El combinat que prepara Mar Feito ha caigut aquest dimecres per 1 gol a 4 davant dels Països Baixos, vigent campiona del món, en la ronda de quarts de final del Campionat del Món sub-21 que es disputa a Santiago de Xile i ha quedat eliminat de les semifinals. Li toca ara lluitar per les posicions de la cinquena a la vuitena.

Les neerlandeses han començat molt fortes, pressionant molt amunt al combinat espanyol. Tres gols en el primer dels quatre quarts han resultat determinants per a l’eliminació del combinat espanyol. Al minut 2, Mette Winter ha inaugurat el marcador aprofitant una errada de la defensa espanyola. Al minut 7, Espanya ha tingut una bona oportunitat, però segons després, un penal-córner transformat per Trijnte Beljaars ha significat el 0 a 2. Encara no s’havien recuperat les de Feito quan, al minut 11, Isis Van Loon ha deixat el matx virtualment sentenciat.

Ho han intentat les espanyoles al segon quart, però Teresa Lima ha desaprofitat una bona oportunitat per retallar distàncies. Amb el 0 a 3 s’ha arribat al descans.

Al minut 34, una gran rematada de revés de la neerlandesa Jip Dicke ha fet pujar el quart gol a l’electrònic. Espanya ha anotat el gol de l’honor al minut 42 en rebre Teresa Lima una bona assistència de la terrassenca Clara Barba. Divendres a les 13 hores, Espanya s’enfrontarà a Alemanya, que ha perdut per 1 a 0 davant d’Anglaterra.

Aquest dijous a les 13 hores, Espanya-Índia al Mundial masculí

La selecció masculina sub-21, amb vuit terrassencs a les seves files, disputarà aquest dijous el segon partit de la Copa del Món que se celebra a Kuala Lumpur. El matx arrencarà a les 13 hores (les 20 a la capital de Malàisia. Després de debutar amb una contundent golejada davant del Canadà per 7 a 0, el combinat que entrena l’egarenc Oriol Torras buscarà un triomf que li asseguri l’accés als quarts de final de dimarts vinent.