Esports

La màgia de la Copa retorna a l’Olímpic

El Terrassa FC rebrà aquest dimecres a les 16 hores a l’Alavés, en una nova eliminatòria de la competició anomenada del KO, amb previsions d’unes graderies plenes fins a la bandera

Plantilla i membres del cos tècnic del conjunt terrassenc, a l’estadi, amb les bufandes elaborades per commemorar el partit d’aquest dimecres / juanma medina - terrassa fc

La lliga es pren un respir i la Copa del Rei ocupa tot el protagonisme en l’entorn del Terrassa FC. Aquest dimecres a les 16 hores i a l’Estadi Olímpic, el conjunt terrassenc disputa una nova eliminatòria d’aquesta competició, en aquesta ocasió davant de l’Alavés, equip de la Primera Divisió. Els jugadors terrassistes intentaran una nova gesta, com el dia de l’Albacete. Diego Garzón, per lesió, serà l’única baixa mentre que Carlos Badal entrarà molt probablement a la convocatòria, segons va anunciar el tècnic de l’equip egarenc.

L’entrenador canari va dir que “per a la ciutat és una festa i si haguéssim guanyat dissabte l’equip estaria més còmode” i va afegir que “hem passat pàgina de pressa i fem tot el possible perquè el pal de l’empat contra l’Alzira no tingui danys col·laterals” de cara al partit d’aquest dimecres.

Chus Trujillo va manifestar que “volem donar una alegria a l’afició” i sobre quin pot ser l’onze titular, va afegir que “sortirà un equip reconeixible, tot i que hi haurà canvis, però no ens podem enganyar, nosaltres hem de prioritzar la lliga i hem d’anar a Sagunt la pròxima jornada amb jugadors amb les cames fresques”. El tècnic de l’equip terrassista va apuntar també que “volem arribar a tots els partits amb les màximes garanties i tots els jugadors estan molt motivats i l’equip serà competitiu, segur”.

“La nostra competició és la lliga i és la que ens dona a menjar, però no menyspreem res i hem de mostrar-nos de la millor manera possible”, va declarar. Chus Trujillo va assegurar que “volem que el partit sigui llarg i que arribem als minuts finals amb possibilitats de guanyar-lo” i va deixar ben clar que “no tirarem el partit”.

Plantilla suficient

El tècnic del Terrassa FC va comentar del rival que “a l’Alavés, a la lliga, li està costant més fora de casa, però té plantilla suficient per encarar aquest partit amb garanties i no crec que sigui un equip que tiri la Copa del Rei” i va assenyalar que “sempre esperem la millor versió del rival, després el partit ens portarà cap a un cantó o cap a l’altre”.

També va explicar que el conjunt vitorià és un “equip vertical, amb les idees molt clares” i per aquest motiu els seus jugadors hauran “d’estar molt bé amb la pilota i ser valents i que no ens cremi la pilota. No podem ser covards”. Si l’Alavés la vol, haurà de treballar fort per recuperar-la.

“No vindrem a passar l’estona”

El capità del Terrassa FC Àlex Fernández va assenyalar que “afrontem aquest partit amb molta naturalitat, com vam fer amb el de l’Albacete” i va recordar que aquesta eliminatòria de la Copa del Rei “és un dia de festa per al club i per a l’afició”. El centrecampista del conjunt terrassista també va declarar que “estem conscienciats i no vindrem a passar l’estona, sinó que sortirem a competir i a intentar fer les coses el millor possible per donar un nivell per plantar cara” a un equip de Primera Divisió. Àlex Fernández va afirmar que “només hem tingut dos dies per preparar aquest partit i fa una especial il·lusió perquè no tenim la sort de rebre a equips d’aquesta categoria a l’estadi i intentarem aprofitar la nostra oportunitat”.

To Top