Esports

Primera trobada de parkour al Bon Aire

L’organitzen conjuntament el Club Gimnàstic Terrassa i la Federació Catalana

El Club Gimnàstic Terrassa i la Federació Catalana organitzen aquest dissabte al pavelló del Bon Aire la primera trobada oficial de parkour que se celebra a Catalunya. Es tracta d’una important fita per al parkour, una activitat física basada en la capacitat motriu de l’individu. El seu nom procedeix del francès “parcours”, que significa “recorregut”.

L’objectiu del parkour és traslladar-se d’un punt a un altre de l’entorn de la manera més senzilla i eficient possible, adaptant-se a les exigències de l’entorn, només amb l’ajuda del propi cos.

El Gimnàstic Terrassa va obtenir molt bons resultats en el darrer Campionat d’Espanya. La trobada començarà a les 10 hores amb dos tallers: un d’”Speed” i un altre de “Free Style” a càrrec de Marcel Camps i Adrián Díaz. De 13.15 a 14 es desenvoluparà la competició Open. L’activitat es reprendrà a les 15 hores amb una trobada infantil i la continuació de l’Open per a la resta de participants. De 17.30 a 21 hores tindrà lloc una altra trobada infantil i sub-17 en les modalitats d’”Speed” i “Free Style”.

To Top