Esports

Guanyar el SIS Roma per mantenir les opcions

El CN Terrassa rebrà aquest dissabte a les 13.30 hores el subcampió de la lliga italiana en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League femenina

La piscina de l’Àrea Olímpica rebrà aquest migdia la quarta jornada de la Champions / lluís clotet

Tot i debutar enguany a la fase de grups de la Champions League femenina per primera vegada en tota la seva història, el CN Terrassa no s’ha resignat a exercir d’equip comparsa. Ben al contrari, les waterpolistes que entrena Xavi Pérez han guanyat dos dels tres partits que han disputat fins ara i ocupen la segona posició al grup “A” amb sis punts. Lidera aquest grup un CN Sant Andreu que figura també al capdavant de la lliga espanyola sense haver cedit encara cap punt. Les barcelonines tenen dos punts més que les egarenques, vuit. La tercera posició és per a l’Orizzonte Catania, vigent campió de la lliga italiana, amb 3 punts. El SIS Roma és el cuer del grup amb només un punt en les tres primeres jornades.

En aquesta quarta jornada de la fase de grups de la Champions League femenina, el CN Terrassa rebrà aquest dissabte a les 13.30 hores el SIS Roma a la piscina de l’Àrea Olímpica. Les de Pérez van debutar en aquesta lligueta imposant-se per quatre gols de diferència contra aquest mateix equip a la capital italiana (8-12).

Xavi Pérez s’espera, però, un matx ben complicat. “El Roma ens posarà les coses molt complicades. És cert que les vam guanyar a casa seva, però aquest serà un partit completament diferent. Som davant d’un rival molt fort, amb boies molt potents. És un rival molt complet. De totes maneres, la nostra il·lusió és màxima. Sabem que no som favorites per acabar primeres de grup i classificar-nos per a la “final-four”, però tenim opcions d’aconseguir-ho i ho lluitarem en els tres partits que queden”. El tècnic egarenc continua pensant que Sant Andreu i Orizzonte Catania són els favorits per a la primera posició que dona accés a la lluita pel títol. Aquests dos equips s’enfrontaran avui a les 19 hores a la capital catalana.

Forgacs, disponible

La jugadora hongaresa del CN Terrassa Lili Forgacs està ja completament recuperada del cop que va patir al cap i podrà disputar el matx. El seu entrenador, Xavi Pérez, té disponibles a totes les seves waterpolistes. Després del matx d’avui, la Champions no es reprendrà fins al mes de març. El tècnic no descarta res, donat el bon rendiment que està experimentant l’equip. “Depenem de nosaltres. No som favorites per acabar primeres, però ho intentarem”. En les dues darreres jornades, l’equip egarenc rebrà el Sant Andreu (9 de març) i visitarà l’Orizzonte Catania (23 de març).

To Top