Esports

Les seleccions espanyoles ja tenen calendari per al Preolímpic

Els tres millors equips masculins i femenins segellaran el gener a València el bitllet per als Jocs de París 2024

La selecció espanyola femenina tindrà com a rivals Malàisia, Gran Bretanya i el Canadà / LLUÍS CLOTET

La Federació Internacional de Hockey ha donat a conèixer els calendaris per al torneig preolímpic de hockey que les seleccions espanyoles disputaran a València entre els dies 13 i 21 de gener del 2024. Els tres millors classificats dels vuit equips en competició obtindran la classificació automàtica per a la cita olímpica de París.

La selecció femenina, entrenada per Carlos García Cuenca, debutarà en el torneig el dissabte 13 de gener a les 11.45 hores contra Malàisia. Disputarà el segon partit el diumenge 14 a la mateixa hora davant de la Gran Bretanya i tancarà la primera fase el dimarts dia 16 a les 12 hores contra el Canadà.

Al grup “A” s’enfrontaran les seleccions de Bèlgica, Irlanda, Ucraïna i Corea del Sud. Les semifinals femenines es disputaran el dijous 18 a les 15.30 i a les 18 hores, el partit per al tercer i quart lloc el dissabte 20 de gener a les 15.30 i la final el mateix dia a les 18 hores. Per accedir als Jocs, Espanya està obligada a classificar-se per a les semifinals i penjar-se una medalla.

Competició masculina

Pel que fa al Preolímpic masculí, el combinat de Max Caldas ha quedat enquadrat també al grup “B”. S’estrenarà el dissabte 13 a les 14 hores contra Àustria. El diumenge 14 a la mateixa hora tindrà com a rival Corea del Sud. Tancarà la primera fase el dimecres 17 de gener a les 12 hores contra Egipte.

Al grup “A” s’enfrontaran les seleccions de Bèlgica, Japó, Ucraïna i Irlanda. Les semifinals masculines es disputaran el divendres 19 a les 12.30 i a les 15.30 hores, el partit per al tercer i quart lloc el diumenge 21 de gener a les 15.30 i la final el mateix dia a les 18 hores. Igual que en el cas del combinat femení, per accedir als Jocs, Espanya està obligada a classificar-se per a les semifinals i penjar-se una medalla.

To Top