Esports

Cinc jugadores terrassenques, en la llista prèvia pel Preolímpic

Clara Pérez, Clara Badia, Laura Bruguera, Marta Segú i Júlia Strappato han estat convocades per Carlos García Cuenca

Les internacionals espanyoles es concentren diumenge a València / LLUÍS CLOTET

Una vegada finalitzada la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor femenina, el seleccionador absolut femení, Carlos García Cuenca, ha donat a conèixer la convocatòria prèvia de 23 jugadores per preparar el Preolímpic femení, que es disputarà a València entre els dies 13 i 21 del mes de gener vinent. La concentració es desenvoluparà entre el diumenge 26 de novembre i el dissabte 2 de desembre.

Cinc de les internacionals convocades són terrassenques. Es tracta de la portera Clara Pérez i Clara Badia (Atlètic); Laura Bruguera i Marta Segú (RC Polo); i Júlia Strappato (Júnior).

11 de les 18 jugadores restants juguen al Club de Campo Villa de Madrid. Es tracta de Mari Ángeles Ruiz, Berta Agulló, Sara Barrios, Laura Barrios, Begoña García, Belén Iglesias, María López, Bea Pérez, Candela Mejías, María Tello i Alejandra Torres-Quevedo.

Les set restants són: Patrícia Álvarez, Constanza Amundson i Xantal Giné (RC Polo); Laura Vidosa i Laura Bosch (Júnior); Lucía Jiménez (Mannheimer); i Lola Riera (HGC). Aquesta darrera jugadora ha tornat a la selecció amb l’arribada del nou seleccionador.

To Top