Esports

Empat a zero del San Cristóbal al camp del Vilafranca

Els dos equips han buscat el gol, però no hi ha hagut encert

Guillem, a l'esquerra, salta amb un contrari al partit contra el Vilafranca / Vilafranca FC

Empat sense gols del San Cristóbal al camp del Vilafranca. Els de Dani Andreu han buscat el triomf, però no han pogut encertar en les seves ocasions de gol davant d’un rival que també ha tingut les seves.

La primera meitat l’ha presidit la igualtat de forces en línies generals. El San Cristóbal ha avisat primer, amb un intent de Mario Cantí que ha sortit fora.

El Vilafranca ha tingut la seva, amb una rematada de cap d’Arnau Cuadras que ha aturat el porter Lázaro.

Els dos equips han provat de crear perill, però hi ha hagut poques aproximacions atacants. En el minut 22, de nou ha xutat Mario Cantí, si bé la pilota ha sortit desviada. 

I, a la mitja hora de joc, el conjunt parroquial ha disposat de la seva millor ocasió per marcar, en una mitja volta de Miki Martínez, que ha sortit fora per molt poc.

L’encontre no ha oferit cap acció destacada per cap dels dos conjunts fins a la conclusió dels primers 45 minuts.

A la represa, els dos equips han buscat el gol, encara que la insistència dels d’Andreu ha estat superior. Els parroquials han intentat sorprendre en una acció de Mario Cantí que la defensa ha rebutjat a córner.

També ho ha provat Jordi Ranera, però el defensa local Dani Rubio ha evitat el gol dels visitants. Poc abans del final, el jugador del Vilafranca Stéphane ha gaudit d’una bona opció, però el seiu xut no ha fet mal al porter Lázaro.

Al final, Ricki de cap ha pogut marcar, però el marcador no ha variat i el San Cristóbal ha sumat un punt i encadena la tercera jornada consecutiva sense perdre, amb un balanç de dues victòries i un empat.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Joao, Carlos Olmo, Ricki, Otero, Guillem, Yeray, Mario Cantí (Lamine, m. 79), Miki Martínez (Enric Vallès, m. 64), Iván Cabellud (Roger Escamilla, m. 64) i Jordi Ranera (Sergio Rey, m. 88).

To Top